Şehit Uzman Çavuş Serdar Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Serdar Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi Şehidin eşinin tabuta sarılarak ağıt yakması Şehidin cenazesinin tören alanına getirilmesi Cenaze töreninden genel detay Cenaze namazının kılınması Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım, Adana'nın Aladağ ilçesinde toprağa verildi.

02.05.2016 15:33

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi

Şehidin eşinin tabuta sarılarak ağıt yakması

Şehidin cenazesinin tören alanına getirilmesi

Cenaze töreninden genel detay

Cenaze namazının kılınması Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım, Adana'nın Aladağ ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin naaşı, helallik alınması için ilçedeki baba evine getirildi. Tabuta sarılan şehidin eşi Yasemin Yıldırım, "O beni bırakmaz, beni bırakıp gitmez. Bir yanlışlık var" diyerek gözyaşı dökmesi, törendekileri duygulandırdı. Cenaze aracından inen baba Halil ve anne Teslime Yıldırım ise ayakta güçlükle durduğu görüldü.

Helallik alınmasının ardından şehit Serdar Yıldırım'ın naaşı, törenin yapılacağı alana getirildi. Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınları, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin, Diyarbakır'da asker olan kardeşi Sercan Yıldırım da birliğinden izin alarak törende hazır bulundu.

İl Müftüsü Arif Gökçe'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Boztahta Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Serdar Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Serdar Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement