Serena TEB BNP Paribas WTA Championships Kupasını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Serena TEB BNP Paribas WTA Championships Kupasını Kutladı

Serena TEB BNP Paribas WTA Championships Kupasını Kutladı

Dünyaca ünlü kadın raket Serena Williams'ın şampiyonluğu görkemli bir gece ile TEB ev sahipliğinde Sortie'de kutlandı

29.10.2013 11:50

Bu yıl üçüncü kez İstanbul'da düzenlenen TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'un şampiyonluk kupasını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Serena Williams kaldırdı.

Üç yıldır şampiyonaya adını veren TEB'in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Serena Williams, kupa almanın sevincini TEB müşterileri ve tenis severler ile paylaştı.

Serena Williams Ozan Doğulu performansı ile şampiyonluğunu kutladı…

Serena Williams'ın yanı sıra Jelena Jankovic, Nadia Petrova gibi ünlü raketler ile TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Osman Tural ve WTA CEO'su Stacey Allaster da katıldı. Serena Williams gecede yaptığı konuşmada; "WTA'in 40'ncı yılında şampiyon olmaktan son derece mutluyum. TEB BNP Paribas WTA Championships'in üçüncü yılının sonunda yanımda beni seven hayranlarımın aşkını götürüyorum" dedi. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ise; "Üç yılın sonunda TEB BNP Paribas WTA Championships bitti. Ancak bunun ülkemiz için bir son değil, iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Artık ülkemizde tenis daha fazla konuşulur oldu. Dünyada tenis ile daha çok konuşulur olduk. Gençlerimiz tenise daha fazla ilgi göstermeye başladı. Böyle değerlendirildiğinde TEB BNP Paribas WTA Championships ile ülke olarak amaçlarımıza ulaştık. Teniste iyi bir sınav verdik. Ana sponsoru olarak TTF ile birlikte TEB BNP Paribas WTA Championships gibi uluslararası turnuvalarda mücadele edecek raketler yetiştirilmesine katkı sağlamaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

TEB BNP Paribas WTA Championships organizasyonunu düzenleyen tüm WTA ve TTF ekibinin de hazır bulunduğu kalabalık gecede Ozan Doğulu performansıyla herkesi coşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serena TEB BNP Paribas WTA Championships Kupasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement