Seydişehir Belediyesi Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Seydişehir Belediyesi Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli mahallelerinde kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

20.11.2013 11:26

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli mahallelerinde kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Alaylar 1, Ulukapı ,Yenicami ve Kızılcalar mahallelerinde kaldırım çalışmalarına hız verdi.Daha önce de Aktaş, Seyyid Harun,Hacı Seyit Ali, Pınarbaşı, Değirmenci mahallelerinde yer alan sokakların büyük bir kısmında beton kaldırım çalışması yapıldı. Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki, toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.

Ayrıca Bozkır Yolu Necati Kalaycıoğlu Caddesi,Ulukapı Mah, Seyid Harun mahallelerinde de parke ve bordür döşeme çalışmaları yapılıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir'in Marka Şehir olması yönünde ciddi adımlar attıklarını belirtti. Başkan Çat yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mahallerimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımıza hız verdik.Elektrik hatlarının yer altına taşınması, asfalt ve doğalgaz çalışmalarının sona ermesinin ardından kaldırımların tekrar kazanılması ve tahrip olmasını önledik.Şimdiye kadar hiç kaldırım yapılmamış mahallelerimizde yaptığımız kaldırımlar vesilesiyle vatandaşlarımızdan "Allah Razı Olsun" ve teşekkür mesajları alıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement