Şırnaklı Köylü Kızlar, İlk Kez Kuaförle Tanıştı - Son Dakika
Güncel

Şırnaklı Köylü Kızlar, İlk Kez Kuaförle Tanıştı

Şırnaklı Köylü Kızlar, İlk Kez Kuaförle Tanıştı

Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi kursiyerleri, sosyal faaliyet kapsamında bugün merkeze bağlı Kaymakam Çeşmesi Köyü'ne giderek, köylü kızların saçlarını keserek, bakımını yaptı.

06.05.2014 15:52

Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi kursiyerleri, sosyal faaliyet kapsamında bugün merkeze bağlı Kaymakam Çeşmesi Köyü'ne giderek, köylü kızların saçlarını keserek, bakımını yaptı. Köy okulunda köylü genç kız ve erkek öğrencilerle biraraya gelen kursiyerler, hayatlarında ilk kez kuaförle tanışan köylü kızlarla yakından ilgilendi. İlk defa saç bakımı kuaför ustaları tarafında yapılan kız öğrenciler, çok mutlu olduklarını belirterek, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Okul Müdürü Muhammed Bayram, kız ve erkek öğrencilere yönelik bu organizasyonun takdir edilecek bir faaliyet olduğunu belirterek, Bu bağlamda kuaför, öğrencilerimizi uygulama alanında, uygulama sahasında köy çocuklarını, özellikle seçerek tıraşlarını sağlamaya çalışıyoruz. Hiç kuaför görmemiş çocuklar nihayetinde kuaför gördü. Gerek kız, gerek erkek çocukların tıraşlarını yapacağız. Bu bağlamda da öğrencilerimizin deneyimlerini görmüş olacağız dedi.

Kurs Öğretmeni Emine Yılmaz, mesleki eğitim merkezi olarak, sosyal faaliyet kapsamında hiç kuaför görmemiş kız ve erkek öğrencilere ulaştıklarını ifade ederek, Şu anki projemiz, kuaföre gitmemiş köydeki öğrenciler, köydeki genç kız ve erkekleri, kuaför ile buluşturmayı hedefliyorduk. Bu kapsamda köye geldik. Çok güzel oldu dedi.

İlk kez kuaför gören kız ve erkek öğrenciler de saç bakımlarını yapanlara teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnaklı Köylü Kızlar, İlk Kez Kuaförle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement