Sonbaharda Canlılık isteyenlere - Son Dakika
Güncel

Sonbaharda Canlılık isteyenlere

Sonbaharda Canlılık isteyenlere

Fonex Duş Jelleri ile sonbahar hüznü enerjiye dönüşüyor.

05.10.2012 13:52

Yeni ambalaj tasarımı ile de dikkat çeken Fonex Body Senses Duş Jelleri, içeriğindeki sağlık ve güzellik kaynağı doğal özler sayesinde zindelik ve rahatlık hissi yaratıyor. Gün boyu enerjik kalmanızı sağlayan duş jelleri, sizi sonbaharın hüzünlü havasından uzaklaştırıp canlılık katıyor.

ENERGY FLOW; Lime ve Rezene özleri içeren zengin formülü sayesinde  cildi derinlemesine temizler ve ferahlatır. Fresh kokusu ile de enerji  verir.

EXOTIC ELIXIR; canlandırıcı etkili  duş jeli, Yeşil Çay ve Portakal özleri sayesinde  cildi besler ve yumuşatır. Parfümsü kokusu ile de hem sizi hem de çevrenizdekileri cezbeder…

SPRING BURST; arındırıcı etkili duş jeli, formülündeki Bambu ve Papatya özleri ile cildin derinlemesine arındırılmasını sağlar. Tazeleyici kokusu ile de cildinizi nemlendirir.

STRESS AWAY; rahatlatıcı duş jeli, Ananas ve Nane özlerinden oluşan zengin içeriği sayesinde  cildinizi besleyip nemlendirir. Rahatlatıcı  kokusu da duyuları  dinlendirir.

WATERFALL; sıkılaştırıcı etkili duş jeli, Deniz Tuzu ve Deniz Yosunu içeren formülü ile  cildinizi adeta SPA etkisi yaratıp arındırırken sıkılaşmasına da yardımcı olur. Ferahlatıcı deniz kokusu ile bütün duyuları rahatlatarak, tazelenmeyi sağlar.

Fonex'le kendinizi şımartmanın tam zamanı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sonbaharda Canlılık isteyenlere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement