Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açacak - Son Dakika
Güncel

Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açacak

Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açacak

Gençiz Fuarcılık'ın Düzenleyeceği SOUVENIR 2010 17 Aralık Cuma Günü Açılacak. Açılışı Noel Baba İle Çok Sayıda Masal Kahramanı Yapacak.

16.12.2010 20:54  Güncelleme: 20:55

Gençiz Fuarcılık'ın düzenleyeceği SOUVENIR 2010 (21.Hediyelik Eşya Günleri) 17 Aralık Cuma günü açılacak. Açılışı Noel Baba ile çok sayıda masal kahramanı yapacak. Konak Belediyesi'nin Oyuncak ve Mask müzesinin yer alacağı organizasyon 15 ün sürecek.

Hediyelik Eşya Sektörünün çarpıcı fikirlerle oluşturduğu ürünler uluslararası İzmir Fuar Alanı 2 nolu sergi sergi salonundaki stand vitrinlerine yerleşti. Noel Baba ve çok sayıdaki masal kahramanın kurdelesini keseceği organizasyon saat 11'de başlayacak.

Sektörün önde gelen 198 firması fuar alanında ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve züccaciye gibi ürünlerin satışını ve tanıtımını yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement