Sultanhanı'na Kapalı Pazar ve Fuar Merkezi İnşa Edilecek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sultanhanı'na Kapalı Pazar ve Fuar Merkezi İnşa Edilecek

Sultanhanı\'na Kapalı Pazar ve Fuar Merkezi İnşa Edilecek
11.05.2023 12:56

Sultanhanı ilçesine yapılacak olan kapalı pazar ve fuar merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Fahri Solak, ilçeye modern bir fuar ve pazar alanı oluşturacaklarını belirtti. Projenin alt katında otopark olacak ve geleneksel el sanatlarının da yer aldığı bir alana yapılacak. Proje yaklaşık 45 ayda tamamlanacak.

Sultanhanı ilçesine yapılacak olan kapalı pazar ve fuar merkezinin temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Fahri Solak, ilçeye 6 bin metrekarelik alana sahip modern bir fuar ve pazar alanı oluşturacaklarını söyledi.

Projenin alt katında otopark olacağını belirten Solak, "Projemiz yatay mimiri özelliklerine sahip ve tek katlı olacak. Mimarisiyle göze hitap edecek bir yapı olacak. Burada, geleneksel el sanatlarının da yer aldığı bir alanda yapacağız. Projeyi yaklaşık 4,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultanhanı'na Kapalı Pazar ve Fuar Merkezi İnşa Edilecek - Son Dakika


Advertisement