Suriyeli Askerler, Sınır Köyündeki Evleri Yıktı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Askerler, Sınır Köyündeki Evleri Yıktı

Suriyeli Askerler, Sınır Köyündeki Evleri Yıktı

Hatay'ın Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde kurulan çadır kentleri ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

24.06.2011 18:15

Hatay'ın Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde kurulan çadır kentleri ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Küçükali, çadır kentlerde bir eksiklikleri olup olmadığını, bundan sonra ne yapabileceklerini araştırdığını söyledi.

Suriyeliler için her lazım olan imkanların sunulduğunu kaydeden Küçükali, "Kızılay olarak berberden tutun da çocuklara oyuncağa, çizgi film, sulu boyaya kadar, hanımlarımıza dikiş makinesine kadar her şeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde Apaydın Köyü'ne kurulacak çadır kente 600 metrekare kapalı alana sahip bir sinema salonu da yapacağız. Ayrıca kamplarda Türk dizileri de büyük bir merakla izleniyor. Temennimiz Suriye'de yaşanan sorunların en kısa sürede sona ermesi ve vatandaşlarının yurtlarına dönmesidir" dedi.

DAYANIŞMA YÜRÜYÜŞÜNE İZİN YOK

Öte yandan Hatay Valiliği, İşçi Partisi tarafından yarın düzenlenmesi düşünülen 'Emperyalist Tertiplere Karşı Suriye ile Dayanışma' yürüyüşü ve mitingine ilin huzur ve güven ortamının bozulmasına neden olabileceği gerekçesiyle izin vermedi. - Hatay/ Antakya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Askerler, Sınır Köyündeki Evleri Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement