"Taha Akyol'un İlker Başbuğ ile Görüşmesine İzin Verilmedi" - Son Dakika
Güncel

"Taha Akyol'un İlker Başbuğ ile Görüşmesine İzin Verilmedi"

"Taha Akyol\'un İlker Başbuğ ile Görüşmesine İzin Verilmedi"

Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol'un, Silivri Cezaevi'nde tutuklu Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmesine izin verilmediği bildirildi.

27.08.2012 17:37

Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol'un, Silivri Cezaevi'nde tutuklu Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmesine izin verilmediği bildirildi. Bu arada, Başbuğ 7.5 ayda tam 10 kilo zayıfladı.

Odatv davasından yargılanan gazeteci Müyesser Yıldız, Facebook'taki sayfasında Başbuğ'un yakınlarına anlattıkları bazı notları kaleme aldı. "Siz Rencide Olmayın Paşam" başlıklı yazısında Yıldız, "teröristler gündüz gözü, yol ortasında milletvekillerini kucaklarken, 'terör örgütü yöneticisi' olduğu iddiasıyla 7.5 aydır Silivri'de tutulan eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u en çok tutuklu olması değil, şu söz veya lütuf rencide ediyor: Tutuksuz yargılansın."

İlker Başbuğ'un tutuksuz yargılansın sözlerine "Ne suç işlemişim? Ortada hangi suç var da yargılanacakmışım?" dediğini aktaran Yıldız, yazısında şöyle dedi:

"Başbuğ'dan bir not daha: Ailesi dışında kimsenin ziyaretine izin verilmiyormuş. Son olarak Hürriyet Gazetesi Başyazarı Taha Akyol ziyaret etmek istemiş, ona bile izin çıkmamış. Sadece Başbuğ değil, gazetecilerin diğer tutukluları veya meslektaşlarını ziyareti de zapt-u rapta alınmış. ve Başbuğ'dan son bir haber: 7.5 ayda tam 10 kilo kaybetmiş Sayın Paşam! Ne rencide olun ne de daha fazla zayıflayın. Zayıflık başkalarına yaraşır!.. Genelkurmay Başkanlığı 30 Ağustos afişlerinde 'Güçlü ordu, güçlü Türkiye' sloganını kullanmaktan vazgeçmiş. Bilgilerinize. Silivri, Hasdal, Hadımköy ve Maltepe'dekilerin Zafer Bayramı kutlu olsun." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Taha Akyol'un İlker Başbuğ ile Görüşmesine İzin Verilmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement