Trabzonspor'da Aralık'ta Kongre Yok - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Aralık'ta Kongre Yok

Trabzonspor\'da Aralık\'ta Kongre Yok

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Görev süremiz boyunca şanlı tarihimize leke sürmedik haberine ek.

25.05.2013 17:02  Güncelleme: 11:03

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Görev süremiz boyunca şanlı tarihimize leke sürmedik haberine ek...

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu'nun öğleden sonraki bölümünde çok sert tartışmalar yaşandı. Kongrede tüzüğün 68'inci maddesine ek bir madde koyularak Aralık ayındaki olağan kongrenin bir defaya mahsus olarak yapılmaması konusu oylandı. Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu, el kaldırmak suretiyle yapılan oylamanın ilk sonucunu önergenin kabul edildiği yönünde açıkladı. Daha sonra sert tartışmaların yaşandığı genel kurulda yeniden bir değerlendirme yapıldı ve Divan Başkanı bu kez de önergenin reddedildiğini söyledi. Tartışmalar artarken kürsünün etrafı güvenlik görevlileriyle çevrildi. Hesaplama yönteminde yapılan hatalar nedeniyle sağlıklı bir sonuç çıkmaması üzerine kongre divanı yarım saatlik ara verdi. Hukukçularla yapılan değerlendirmenin ardından kürsüye gelerek açıklama yapan Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu, şunları söyledi

Salonda evet ve hayır oylarının toplamının doğru sonucu vereceği düşüncesiyle salondaki toplam katılımcıyı 857 olarak kabul ettik. Bu doğrultuda evet oyları 588, hayır oyları da 269 çıktı. İlk başta yapmış olduğumuz tespit sonucunda bir karara vardık. Böylece önerge kabul edilmiştir.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak tarafından hazırlanan önergede, yeni seçilecek yönetimin görev süresinin uzatılması, tüzüğe göre Aralık ayındaki olağan kongrenin bir kereye mahsus olmak üzere yapılmaması belirtildi. Oylamada çıkan sonuca göre bordo mavililer Aralık ayındaki olağan kongrelerini yapmayacak. Trabzonspor'da bir sonraki seçim Aralık 2015'te gerçekleştirilecek. Bu arada oylama şeklinin hukuksuz olduğu iddiasıyla bazı üyelerin mahkemeye itirazda bulunabileceği vurgulandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Aralık'ta Kongre Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement