Trabzonspor Yükselişini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Trabzonspor Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Antrönür Kaynak: "Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yapacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz"

21.02.2014 11:18

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da antrenör Ahmet Kaynak, yarın deplasmanda Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini, iyi bir performans ortaya koyarak Mersin'den puanlarla dönmek istediklerini belirtti.

Ligde 24 puanla 4. sırada yer aldıklarını ifade eden Kaynak, "Rakibimizden 2 puan öndeyiz. Kendi evlerinde kazanıp, aradaki puan farkını kapatmak isteyeceklerdir ancak bu fırsatı rakibe vermeyeceğiz. İyi hazırlandık, maçı kazanacağımıza inanıyoruz çünkü iyi bir ekibiz" dedi.

Son haftalarda bazı talihsizlikler yaşadıklarını dile getiren Kaynak, şöyle devam etti:

"Oyuncularımız Rati Mskhvildze ile İsmail Engin Haliloğlu sakat. Her iki oyuncu da takıma önemli katkılar veren oyuncularımız. Fakat diğer oyuncularım onların yokluğunu hissettirmemeye çalışacaklar. Oyuncularıma çok güveniyorum. Kritik bir maça çıkacağız. Hedefimiz ilk dörtte kalarak avantajlı durumda play-off'a kalmak. Fakat fikstüre baktığımızda da bu hafta sadece bizim değil, tüm maçların da kritik olduğunu görüyoruz. Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yapacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibimize hatalar yaptırarak sayılar bulmaya çalışacağız. Hızlı oynayarak rakibimizi yormak ve sayılar üretmeye çalışacağız." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Yükselişini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement