"Türk Güreşini İleri Noktalara Taşıyacağız" - Son Dakika
Güncel

"Türk Güreşini İleri Noktalara Taşıyacağız"

"Türk Güreşini İleri Noktalara Taşıyacağız"

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Güreş Federasyonu genel kurulunda delegelere hitaben bir konuşma yaptı.

22.10.2012 16:39  Güncelleme: 16:50

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Güreş Federasyonu genel kurulunda delegelere hitaben bir konuşma yaptı.

Yerlikaya, uzun yıllar ferdi olmaktan büyük bir onur ve heyecan duyduğu güreş camiasına şimdi de başkanlık sorumluluğu ile hizmet vermeye hazırlanmanın, aday olmanın tarifsiz heyecanını yaşadığını belirtti.

Koca Yusuflar, Adalı Haliller ve Yaşar Doğular ile aydınlanan bu şanlı yolda, yeni kuşağın bir temsilcisi olarak sorumluluğumun ne denli ağır olduğunu da biliyorum diyen Yerlikaya, şöyle devam etti Bugüne kadar özellikle güreş söz konusu olduğunda hiç bir görevden kaçmadık. Gerektiğinde taşın altına sadece elimizi değil, yüreğimizi de koyduk. Hem elimizden hem yüreğimizden gelen ne varsa yaptık. Bundan sonra da ömrümüz oldukça, vasfımız ve unvanımız ne olursa olsun hizmete devam edeceğiz. Çünkü biz dünya minderlerinde Türk güreşçisinin başı her daim dik olsun, milletçe büyüttüğümüz umudun da şanın da şerefin de sırtı asla yere gelmesin istiyoruz.

Yerlikaya, her biri birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıyla, aynı ilke ve hedefler doğrultusunda, gece-gündüz durmadan çalışacaklarını ifade ederek, Böylece hep birlikte Türk güreşini en ileri, en yüksek noktalara taşıyacağız. Türk güreşinin şanını tüm dünyada güreşçilerimizin yeni, büyük başarılarıyla taçlandıracağız ifadelerini kullandı.

Türk güreşine hizmet için var olduklarını ve bunun için hazır olduklarını kaydeden Yerlikaya, konuşmasını şöyle tamamladı Sorunları, sıkıntıları, eksikleri biliyoruz. Antrenörümüzün, hakemimizin, yöneticimizin, kulüplerimizin ve sporcumuzun ne durumda olduğunu da elbette çözümü ve yapılması gerekeni de... Bu yolda hiç bir mazerete sığınmayacak, hiç bir bahane aramayacağız. Geçmişi karalama yoluna hiç başvurmayacak, öyle bir basitliğe asla düşmeyeceğiz. Her zaman çözüm odaklı düşüneceğiz. Biz bunun için kollarımızı sıvadık ve vakit kaybetmeye asla tahammülümüz yok.

Yerlikaya'nın konuşmasının ardından divan başkanı Hüseyin Ar, federasyonun mevcut başkanı Bekir Çeker'i kürsüye davet etti. Hamza Yerlikaya ile Bekir Çeker, kürsüde birbirlerine sarılarak, delegeleri selamladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Türk Güreşini İleri Noktalara Taşıyacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement