Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı

Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı

Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı / ARTİST özel bir seçki ile İtalya'nın önde gelen sanat fuarlarından Bergamo Sanat Fuarı'na katıldı.

24.01.2012 13:54

ARTİST İtalya'da Bergoma Sanat Fuarı'ndaydı

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı/ ARTİST'in özel bir seçkiyle 13-16 Ocak 2012 tarihleri arasında İtalya'nın önde gelen sanat fuarlarından biri olan Bergamo Sanat Fuarı'na (Bergamo Arte Fiera) katıldı.

Türkiye'den ARTİST'in özel bir koleksiyon ile katıldığı Bergamo Sanat Fuarı'nda: Kader Genç, Yiğit Altıparmakoğulları, Emin Turan, Hakan Cingöz, Hakan Gürsoytrak, Temür Köran, Cansen Ercan, Sabahattin Tuncer, Ceren Aksungur, Fatih Dülger, Gökçe Sözen, Osman Nuri İyem ve Hayri Ağan'ın eserleri sergilendi. Resim ve fotoğraftan oluşan ve İtalyan sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan seçkide 25 çalışma yer aldı.

Geçtiğimiz kasım ayında TÜYAP ve Bergamo arasında düzenlenen işbirliğine istinaden İstanbul Sanat Fuarı'na Bergamo Sanat Fuarı (BAF) tarafından 5 sanat galerisini temsilen 10 sanatçı katılırken, işbirliğinin ikinci ayağı ise Bergamo'da gerçekleştirildi. BAF Bergamo Sanat Fuarı yaklaşık 150 sanat kurumu ve sanat galerisinin katılımıyla düzenleniyor. Özellikle Milano, Bologna, Roma ve Torino'dan çok sayıda sanatçının katıldığı fuara Türkiye'den sanatçılar ilk kez TÜYAP'ın düzenlediği seçkiyle katıldı. Bergomo Sanat Fuarı'nda yoğun bir ilgi ile karşılanan Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı/ ARTİST'in özel seçkisi, İtalyan basınında oldukça geniş yer aldı ve önümüzdeki yıllarda Bergamo Sanat Fuarı ile Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı'nın ortak projeleri devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement