Vali Hediyeliklerini Fuardan Seçti - Son Dakika
Güncel

Vali Hediyeliklerini Fuardan Seçti

Vali Hediyeliklerini Fuardan Seçti

Vali Kıraç, geniş ürün yelpazesi arasında herkesin hediyeliğini kolayca bulabileceğini söyledi.

17.12.2011 14:17

İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri katılımcılarını stantlarında ziyaret etti. Alanda yaklaşık 2 saat geçiren Vali Kıraç sevdiklerine hediyelerini de seçti. Yoğun ilgi gören bir organizasyon olması nedeniyle kente büyük katkı sağlandığına dikkat çeken Vali Kıraç, geniş ürün yelpazesi arasında herkesin hediyeliğini kolayca bulabileceğini söyledi.

Hava muhalefeti hediyelik arayışına muhalefet edemedi. Şimşekler çakıyor, dolu ve yağmur sağanak sağnak yağıyor sevdiklerine hediye bulma telaşına düşenlerin imdadına İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki 22. Hediyelik Eşya Günleri yetişiyor. Tek çatı altında yüzlerce marka, binlerce ürünü bir arada bulan İzmirliler eğlenceli bir alışverişin zevkini yaşıyor. Hafta sonunda fuar alanında alışveriş yapan binlerce vatandaş İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraçspor kıyafetlerle yanı başlarında alışveriş yaparken gördü. SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri katılımcılarını stantlarında ziyaret eden Vali Kıraç, alanda yaklaşık 2 saat geçirdi. Yöresel ürünlerin tanıtımı ve sıcak satışlarının yapıldığı standlara daha fazla ilgi gösteren Vali Kıraç, dernek çalışmalarıyla üretimi yapılan ve vitrinlere yerleştirilen standlarda da yetkililerle görüş alışverişinde bulundu. Sevdiklerine 22. Hediyelik Eşya Günleri'nden armağanlar seçen Vali Kıraç'a Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı yardımcı oldu. Organizasyonu gerçekleştiren Gençiz Fuarcılık'ın Genel Müdürü Osman Gençer'den SOUVENIR 2011 hakkında bilgi alan Vali Kıraç, geniş ürün yelpazesi ve değişik kolaylıklar nedeniyle yaklaşık 200 bin ziyaretçinin alana gelecek olmasının kente önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri 31 Cumartesi akşam saatlerine kadar sürecek. Organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Hediyeliklerini Fuardan Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement