Vali Sebahattin Öztürk Hayırsever Sebahat Çınar İle Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Vali Sebahattin Öztürk Hayırsever Sebahat Çınar İle Okul Protokolü İmzaladı

Vali Sebahattin Öztürk Hayırsever Sebahat Çınar İle Okul Protokolü İmzaladı

Makamda düzenlenen törene, Vali Sebahattin Öztürk, Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Salih Bülent Gökçe, Elmalı Milli Eğitim Dernek Başkanı İsmail Lök ile hayırsever Sebahat ve kızı Ayşe Çınar katıldı.

04.09.2013 11:13

Elmalı ilçesinde hayırsever Sebahat Çınar tarafından eşi merhum hayırsever Osman Nuri Çınar'ın adını taşıyan 18 derslikli ortaokulun bahçesine yaptırılacak 8 derslikli ilkokul için düzenlenen protokol töreninde konuşan Vali Öztürk, Antalya'nın hayırsever yönünden bereketli bir il olduğunu belirtti.

Son 10 yıl içinde devletten daha fazla hayırseverlerin okul yaptırdığına dikkati çeken Vali Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yaptıran hayırseverlerin kitaplaştırıldığını kaydetti.

Vali Sebahattin Öztürk, "Artık yeni hayırseverler yeni kitaplarda yer alacak. Kadirşinaslık, vefakârlık önemli bir şey. Elmalı ilçesine okul yaptıran hayırsever Çınar'a, Elmalı ve Türkiye adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından, Vali Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Kaymakam Çekmen ve hayırsever Sebahat Çınar tarafından okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Sebahattin Öztürk Hayırsever Sebahat Çınar İle Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement