Van Gölü, Gezginfest'le Coştu - Son Dakika
Güncel

Van Gölü, Gezginfest'le Coştu

Van Gölü, Gezginfest\'le Coştu

3 günde toplam 65.000 kişinin katıldığı festivale Van'a yakın illerden de müzikseverler akın ederken, katılımcılar festival boyunca Van Gölü ve müziğe doydular.

12.09.2018 15:17  Güncelleme: 15:16

Sosyal farkındalığı öne çıkarmakla birlikte, farklı kültürleri seyahat, sanat ve müzikle birleştirmesi hedeflenen Van GezginFest, 'Birlikte Güzel' sloganı ve Hayal Kahvesi ile Interrail Türkiye'nin başarılı organizasyonuyla 7-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. Van'da ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle özel bir önem taşıyan festivale 3 gün boyunca toplam 65.000 kişi katıldı. Ziyaretçiler arasında Azerbaycan, Ermenistan ve İran gibi ülkelerden katılımcılar da olması nedeniyle etkinlik bölgesel önem kazandı.

Athena, Mohsen Namjoo, Teoman, Kardeş Türküler, Selda Bağcan & Boom Pam, Ezhel, Manga, İlyas Yalçıntaş, Cem Adrian ve Can Bonomo'nun da aralarında bulunduğu 24 sanatçı ve grubun sahne aldığı festival, Van'a yakın illerden de pek çok müzikseveri ağırlayarak Van turizmine de önemli bir katkı sağladı.

GezginFest Van'da konserlerin yanı sıra oyunlar, atölyeler, film gösterileri, sabah sporu gibi etkinlikler de gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Van Gölü, Gezginfest'le Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement