Vatandaşlar Kurban Kesimini Led Ekrandan İzleyecek - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar Kurban Kesimini Led Ekrandan İzleyecek

Vatandaşlar Kurban Kesimini Led Ekrandan İzleyecek

Güngören Belediyesi hazırladığı kurban kesim alanıyla vatandaşlara kurbanlarını keseceği modern ve hijyen bir ortam sunacak.

30.09.2013 14:42

Güngören Belediyesi hazırladığı kurban kesim alanıyla vatandaşlara kurbanlarını keseceği modern ve hijyen bir ortam sunacak. Belediyenin kurduğu led ekranlarla vatandaşlar kurbanlarının kesim aşamasını izleyebilecek.

Güngören Belediyesi tarafından geçen yıl kurulan kurban kesim alanında vatandaşlar bu yıl da kurbanlarını kesecek. Hijyenik, modern, İslami usullere uygun modern kesim alanı, aynı yerinde daha da gelişmiş şartlarda hizmet için hazırlanıyor. İlçe içerisinde dev bir tesis kuran Güngören Belediyesi, kurban kesimini vatandaşlara led ekrandan seyrettirecek.

Hem küçükbaş, hem büyükbaş kesimin olacağı alana kurbanlıklar Arife gününden itibaren bırakılabilecek. Belediye Beyaz Masa'dan yapılan kayıt işlemlerinde vatandaşlar hafta sonları ve Arife günü de kesim için sıra alabilecekler.

Kurulan tesisi geliştirerek, daha iyi hizmet için çalıştıklarını söyleyen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, "Geçen sene kuruduğumuz tesise vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yüksekti. Bu sene de hizmetlerimizi daha da arttırarak, hemşehrilerimizin hem ibadetlerini kolayca yerine getirebilmeleri hem de bayramı daha çok sevdiklerine, ailelerine ayırmaları için çok büyük bir ekiple çalışıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Kurban Kesimini Led Ekrandan İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement