Vosvos' Seçim Arabası Oldu - Son Dakika
Güncel

Vosvos' Seçim Arabası Oldu

Vosvos\' Seçim Arabası Oldu

Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler adaylarını seçim arabaları ile tanıtıyor.

09.05.2015 19:33

Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler adaylarını seçim arabaları ile tanıtıyor. Giresun'da ise Saadet Partisi seçimlere 'vosvos' diye bilinen araçla hazırlanıyor. 1973 model 'vosvos'u ile Giresun sokaklarında partisine destek isteyen Cevat Gündoğdu, "23 senedir bu araçla her seçim döneminde partime oy topluyorum" dedi.

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi 'vosvos'unu seçim çalışmaları için süsleyen Gündoğdu, "Rahmetli hocamız 1973 yılında Giresun'a geldiğinde almıştım o zaman hocam ile tanışmak nasip olmuştu ve ona söz vermiştim bu araba senin yolunda her zaman çalışacak diye. O günden sonra her seçim döneminde arabamı süsler sahaya inerim" diye konuştu.

"Vosvosu seçim arabası olarak gören gençler aracı yolda durdurup fotoğraf çektiriyor" diyen Gündoğdu, "Arabam çok dikkat çekiyor, genç kardeşlerimiz özellikle kız kardeşlerimiz aracın yanına gelip fotoğraf çektiriyor. Bu aracın bende manevi değeri çok büyük. Başbakan gelse 'sana uçağımı vereyim bu arabayı bana ver' dese ben arabamdan asla vazgeçmem" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vosvos' Seçim Arabası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement