2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin: "Her türlü demokrasi dışı yöntemlere, kirli ittifaklara rağmen milletimiz büyümenin, kalkınmanın, barış ve istikrarın yanında yer almıştır"

03.04.2014 10:33

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, 30 Mart seçimlerinde milletin her türlü demokrasi dışı yöntemlere, kirli ittifaklara rağmen büyümenin, kalkınmanın, barış ve istikrarın yanında yer aldığını bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Türk siyasi tarihinde bundan önce hiçbir yerel veya genel genel seçimin, güven oylaması ve referandum atmosferine dönüşmediğini belirtti.

Milletin bir yandan bulundukları illerin belediye başkanlarını belirlerken diğer yandan da AK Parti'ye olan güvenlerini ortaya koyduğunu ve AK Parti'nin politikalarını bir referandum niteliğinde oyladığını savunan Şahin, şunları kaydetti:

"Yolsuzluk iddialarının gölgesi altında geçen ve AK Parti iktidarını hedef alan, düzmece senaryolarla, iftira kampanyalarıyla girilen bu seçim, AK Parti iktidarı için bir güven oylaması olmuştur ve milletimiz verdiği yüzde 45,5 oy oranı ile AK Parti'ye güçlü bir güvenoyu vermiştir. Her türlü demokrasi dışı yöntemlere, kirli ittifaklara rağmen milletimiz büyümenin, kalkınmanın, barış ve istikrarın yanında yer almıştır."

Seçimlerin aynı zamanda bir referandum niteliği de taşıdığını vurgulayan Şahin, "Bu seçimlerle AK Parti'nin risk alarak hayata geçirdiği çözüm süreci başta olmak üzere, partimizin Suriye, Mısır politikaları ve dış politikamız da milletimizden destek görmüştür. Milletimiz AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'durmak yok yola devam' demiştir" ifadelerini kullandı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement