24 Erzincanspor'un Teknik Patronu Topuzoğlu Oldu - Son Dakika
Yerel

24 Erzincanspor'un Teknik Patronu Topuzoğlu Oldu

24 Erzincanspor\'un Teknik Patronu Topuzoğlu Oldu

24 Erzincanspor yönetimi bir çok isimle görüştükten sonra geçen sezon Bayburt Grup İl Özel İdarespor ile başarılı bir sezon geçiren Bülent Topuzoğlu ile anlaşmaya vardı.

04.07.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Erzincanspor yönetimi bir çok isimle görüştükten sonra geçen sezon Bayburt Grup İl Özel İdarespor ile başarılı bir sezon geçiren Bülent Topuzoğlu ile anlaşmaya vardı.

Geçmişte, Alanyaspor, Nevşehirspor, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Düzce, Çanspor, Hatayspor, Kırklareli, Bayburt, Cizre, Kahramanmaraş, Kırşehirspor, Maltepespor, Karsspor, Şanlıurfa Belediye, Nevşehirspor ve Bayburt Grup İl Özel İdarespor'u çalıştıran Bülent Topuzoğlu ise, ilkesi ve hedefi olan bir takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu söyledi. Futbolculuğu döneminde Süper lig takımlarından Fenerbahçe ve Samsunspor formasını giyen Topuzoğlu, futbolculuğunda olduğu gibi teknik direktörlük döneminde de bir kaç kez şampiyonluk yaşadı. Teknik direktörlük döneminde Profesyonel takımlarda Düzcespor, Kırklareli ve Ankara Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaptı. Çanakkale, Cizrespor ve Bayburt Grup İl Özel İdare gibi takımları da play-offa çıkarırken Bölgesel Amatör Liginde Nevşehir ve Bayburt Grup İl Özel İdarespor'u da çalıştıran Topuzoğlu, Bayburt Grup İl Özel İdare ile Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluk yaşadı. 24 Erzincanspor'u şampiyonluk hedefleri olduğu için tercih ettiğini açıklayan Topuzoğlu, " Çok mutluyum, çünkü idealleri ve hedefi olan bir ekipte çalışacağım." dedi. 24 Erzincanspor takımı ayrıca iç transferde iç transferde Burhan Çoşkun, Bilal Atmaca, Barış Şaffak ve Oğuz Küçük ile Prensipte anlaştığı belirtildi. 3.Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan 24 Erzincanspor'un rakipleri Altay, Ankara Demirspor, Bayburt Grup İl Özel İdare,Beylerbeyi, Bursa Nilüfer,Cizrespor, Erzin Belediye,Çorum Belediye, Kartalspor, Gölçükspor,Kızılcabölükspor, Kocaelispor,Kozan Belediye, Kütahyaspor ,Manavgat,, Sancaktepe, Tekirdağspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımları oldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 24 Erzincanspor'un Teknik Patronu Topuzoğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement