7 Haziran Sonuçları, Bağış'ı 'Saray'dan Etti - Son Dakika
Güncel

7 Haziran Sonuçları, Bağış'ı 'Saray'dan Etti

7 Haziran Sonuçları, Bağış\'ı \'Saray\'dan Etti

Seçim sonuçlarının AK Parti'nin beklediği gibi olmaması hesapları da değiştirdi. Saray'a danışman olmayı hesaplayan Bağış'un umutları söndü.

28.06.2015 09:08  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimlerinden AK Parti'nin beklemediği bir sonuç alması hesapları karıştırdı. Bu hesaplar arasında 'Saray danışmanları' da var.

Seçim kampanyasında zaman zaman Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında görünen, yurt dışı seyahatlerine ve Siirt gezisine eşlik eden eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın Saray'a danışman olacağı 7 Haziran öncesinde kulislerde kesin görülen bir konuydu.

Ancak seçimlerden koalisyon seçeneğinin çıkması ve muhalefetin 4 bakan hakkında yeniden soruşturma açmayı sık sık gündeme getirmesinin Bağış'ın danışmanlık şansını zayıflattığı anlaşılıyor.

"HİÇ GÜNDEMDE OLMADI"

Saray'dan önemli bir yetkili, Bağış'ın danışmanlığıyla ilgili iddianın doğru olmadığını net ifade ederek, "Sayın Bağış'ın danışman yapılması gündeme hiç gelmedi" dedi.

BAKANLAR BEKLEMEDE

Saray'a gideceklerine kesin gözüyle bakılan bazı isimler de seçim sonuçlarından etkilendi. Bakanlık görevini iki hafta içerisinde devretmesi gereken üç dönemlik bazı bakanların, yeni hükümet kurulana kadar görevlerine devam etmesi, Saray danışmanlığı planlarını da beklemeye aldı.

2 İSME İTİRAZ OLMADI

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, Enerji Bakanı Taner Yıldız, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir süre daha bekleyecek. Siyasetten-saraya geçen Binali Yıldırım ve Cevdet Erdöl'e itiraz sesleri gelmiyor. (Kaynak: Hürriyet)

Son Dakika Güncel 7 Haziran Sonuçları, Bağış'ı 'Saray'dan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (70)

  • Ak partili: Ne olduysa egemenin Yüzünden oldu ak partiye 41 21 Yanıtla
  • sonuna kadar AKP: Keşke Tayyip diktatör olsa keşke hepinizi ipte sallasa siz ne vatan düşünür ne Allah tanırsınız siz nankör ve zavallı insanlarsınız Tayyip bu memleket için cumhuriyet tarihinde yapılamayan şeyleri 10 yılda yaptı çamur attınız izi kaldı ama siz hepiniz hesap vereceksiniz saygısız Sevgisiz Zavallılar 9 42 Yanıtla
  • asker: yetim hakkını yiyenler Allahın hesabı yakındır 47 4 Yanıtla
  • Kaptan 35: Milletimiz uyandı artık hamd olsun tek.tek hesap vereceksiniz Ällahin izniyle 34 6 Yanıtla
  • ve ben Türk genci...: Yargilanacaksin... 22 15 Yanıtla
  • Açık Sözlü: Haram zehir zıkkım olsn yedikleriniz! 33 1 Yanıtla
  • kim suçlu: çalan mı suçlu çaldıkça destek verenler mi 33 1 Yanıtla
  • gul koksun: Sırada Yalçın akdoğan olmalı partiye darbe yaptılar yaptıkları ile söyledikleriyle 18 13 Yanıtla
  • poyraz: arkasına bakara makara bakara makara gider artık .. 22 7 Yanıtla
  • Habip : Sarayın odaları bir şekilde dolmalı. Devlet konuk Evi olabilir.Göçmenler yerleştirilebilir.Bir işe yarasın. 23 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement