Adıyaman-Göksu-Araban Projesi - Son Dakika
Güncel

Adıyaman-Göksu-Araban Projesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman-Göksu-Araban Projesine yönelik, "Çetintepe, Harmancık ve Çat Boğazı Barajlarının sulama projelerinin yapımı için DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığınca 2 ayrı ihale yapılmıştır.

09.12.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman-Göksu- Araban Projesine yönelik, "Çetintepe, Harmancık ve Çat Boğazı Barajlarının sulama projelerinin yapımı için DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığınca 2 ayrı ihale yapılmıştır. Bunlardan birinin sözleşmesi imzalanmış diğeri ise sözleşme aşamasındadır." dedi.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamayada Adıyaman-Göksu-Araban Projesi kapsamındaki Harmancık Barajı proje ihalesinin bu ay DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığınca yapılacağını belirtti.

Çat Boğazı Barajının proje ihalesi için yine Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığınca ihale dosyası hazırlandığını dile getiren Erdoğan, "Yakın zamanda ilana çıkılacaktır. Çetintepe, Harmancık ve Çat Boğazı Barajlarının sulama projelerinin yapımı için DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığınca 2 ayrı ihale yapılmıştır. Bunlardan birinin sözleşmesi imzalanmış, diğeri ise sözleşme aşamasındadır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan çalışmanın hayata geçmesiyle toplamda 709 bin 680 dekar tarım alanının sulanacağını ve bölge halkının ekonomik seviyesi yükseleceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman-Göksu-Araban Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement