Ağrı'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'daki Terör Saldırısı

Ağrı\'daki Terör Saldırısı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ağrı'da korucu noktalarına PKK'lı teröristlerce düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Jandarma Er Ahmet Tezcan'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

16.09.2016 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ağrı'da korucu noktalarına PKK'lı teröristlerce düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Jandarma Er Ahmet Tezcan'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Güvençer, şehit Jandarma Er Tezcan'ın Atatürk Mahallesi'ndeki evine yaptığı ziyarette anne Arife ve baba Himmet Tezcan'a taziyelerini iletti.

Tezcan'ın babaevi Türk bayraklarıyla donatılırken, şehidin yakınları ve komşuları da şehidin evine gelerek, taziyelerini bildirdi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Tugay Komutanı Piyade Albay Şefik Güvenç, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Jandarma Alay Komutanı Albay Özcan Kaplan da şehidin babaevini ziyaret ederek, anne Arife ve baba Himmet Tezcan'a başsağlığı diledi.

Ustasından maça götürmesini istemiş

Şehit Tezcan'ın çalıştığı erkek kuaförünün sahibi Serdar Pekçetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitle telefonda sık sık konuştuklarını belirtti.

Bir yıl boyunca şehit Ahmet Tezcan ile beraber çalıştıklarını anlatan Pekçetin, "Şehidimiz, bir evin bir çocuğuydu. Sporla ilgisi hiç yoktu, benimle çalışmaya başladıktan sonra ilgilenmeye başlamıştı. En son 3 gün önce görüştüğümüzde, 'Abi bak ben burada sadece Beşiktaşlıları traş ediyorum, başka kimseyi traş etmiyorum. İzne gelince beni mutlaka Beşiktaş maçına götür' dedi ve fotoğraf gönderdi." dedi.

Bu arada şehidin cenazesinin bu gece havayoluyla Akhisar askeri havaalanına getirileceği ve Akhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı belirtildi.

Yarın Akhisar Merkez Yeni Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından, Şehit Tezcan'ın cenazesi Akhisar Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri sınırları arasında bulunan Tendürek Dağı'nın Gökçebulak köyü mevkisindeki korucu noktalarına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 7 korucu, 2 asker ve bir emekli köy korucusu şehit edilmiş, 3 asker ve 2 vatandaş da yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement