AK Parti Adana İl Kadın Kolları'ndan Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana İl Kadın Kolları'ndan Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Adana İl Kadın Kolları\'ndan Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan ve Kozan ilçelerinden sonra Seyhan’da da kan bağışı kampanyasını sürdürdü.

01.06.2014 14:18

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan ve Kozan ilçelerinden sonra Seyhan'da da kan bağışı kampanyasını sürdürdü.

Türkiye genelinde 4 milyona yaklaşan üyesi bulunan AK Parti Kadın Kolları ve Kızılay tarafından "Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can" ve "Hayat Kurtarma sırası kadınlarda" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası önceki gün Seyhan'da düzenlenen etkinlikle devam etti.

İnönü Parkı içerisinde kurulan Kızılay Çadırı'nda yapılan etkinliğe AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Torun ile çok sayıda partili kadın ile vatandaşlar katıldı.

Kan veren vatandaşları tebrik eden ve onlarla bir süre sohbet eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, "Bir kanın üç insanın canını kurtardığını herkesin bilmesi gerekir. Bu bir vatandaşlık görevi olmalı. Unutmayalım ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. O nedenle bu kampanyaya Adanalı aziz vatandaşlarımızın iştirak etmesini ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmemiz lazım. 20 ilde uygulanan bu kampanyadan Adana olarak alnımızın akıyla çıkmamız gerek" dedi.

Bu arada, daha sonra toplu şekilde kan bağışında bulunuldu. Kan bağışlama işlemi mesai saatleri içerisinde yapılıyor ve Ramazan ayının başlangıcına kadar devam edecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana İl Kadın Kolları'ndan Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement