AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Urfa ve ilçelerinde seçim gezilerini sürdürüyor.

12.10.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mehmet Akyürek Ceylanpınar'da, Mehmet Arkan Hilvan'da, M. Ali Cevheri Viranşehir'de, Kasım Gülpınar Siverek'te, Mahmut Kaçar merkez ilçe kırsalında, Halil Özcan Akçakale'de, Abdurrahman N. Yetkin Karaköprü'de ve Kemalettin Yılmaztekin ise Birecik'te seçmenle buluşarak destek istedi.

AKYÜREK CEYLANPINAR'DA

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'da temaslarını sürdürdü. Temaslarına ilk olarak kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Akyürek ardından partisinin ilçe başkanlığına geçti. Akyürek, temaslarının ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Buralarda vatandaşlarla bir araya gelen Akyürek destek istedi.

ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti'nin bir diğer adayı Mehmet Arkan ise Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz ile birlikte ilçeye bağlı kırsal mahalleleri gezdi.

Arkan, sırasıyla Aşağı İncirli, Çaltepe köyü, Doğrular, Sucuhan, Kepirkucak, Mantarlı, Yukarı incirli, Güllüce, Yukarı Eşkaya, Küçük Eşkaya kırsal mahallelerini ziyaret etti. Kırsal mahallelerde Mahalle Muhtarları, mahalle sakinleri ve kanaat önderleri ile bir araya gelen Arkan, AK Partiye destek talebinde bulundu.

CEVHERİ VİRANŞEHİR'DE

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ise Viranşehir'de Direkli, Hozantı, Eser Mahalleleri ve Viranşehir ilçe merkezinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Cevheri, seçim sonrası da tek başına iktidar olarak AK Parti ile yola devam edeceklerini söyledi.

Viranşehir'de partisinin İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyen Cevheri, kanaat önderi olarak bilinen ve o bölgenin ileri gelenlerinden Mehmet Dodanlı ve Mehmet Ateş ile de birebir görüşen Cevheri, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların AK Parti'ye oy vermelerini istedi.

GÜLPINAR SİVEREK'TE

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Mehmet Kasım Gülpınar ise seçim çalışmalarını Siverek'te sürdürdü. Siverek kırsalında vatandaşlardan ilgi gören aday Gülpınar, her gittiği yerde AK Parti icraatlarını ve 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak partisine destek istedi.

Siverek'in her zaman barış ve huzurdan, kardeşlikten ve dostluktan yana olduğunu söyleyen Gülpınar, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Siverek ilçemiz başta olmak üzere Şanlıurfa ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz. Mevcut sorunların çözümü için dün olduğu gibi yarında takipçisi olup, çözümü için projelerin hayata geçirilmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımızın da sevgisine layık olacağız. 7 Haziran seçimleri sonrası meydana gelen olayları hepimiz biliyor ve görüyoruz. Ülkemizin ve milletimizin huzuru için AK Partinin yeniden tek başına iktidara gelmesi lazım. Vatandaşlarımızın desteğiyle huzurumuz için yeniden AK Parti tek başına iktidar olacaktır İnşallah" dedi.

ÖZCAN, AKÇAKALE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan ise Akçakale'de seçimler için halktan destek istedi.
Özcan ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada "Bugün sadece gezmiş olduğumuz köy sayısı 20 oldu. İnşallah 1 Kasım 2015 gününe kadar bütün köylerimizi ziyaret etmiş olacağız. Her dolaştığımız köyde, bizi ayrı ayrı memnun edici görüntüleri izliyoruz, görüyoruz. Allah bütün hemşerilerimizden razı olsun. Hizmetleri soruyoruz, hizmeti olanlara bakıyoruz, şuanda yapacağımızı yapıyoruz, yetişmeyen sorunları ise seçimden sonraya bırakıyoruz. Bizim amacımız en başta hemşerilerimize hizmet etmek, hizmetkârlık yapmak, hemşerilerimizin dualarını almaktır" dedi.

YILMAZTEKİN BİRECİK'TE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin ise Birecik'te seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. İlçe sakinlerine seçimin önemini anlatan Yılmaztekin, "Elini sıkmadığımız arkadaşımızı bırakmayacağız. Dolaşmadık, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu diğer seçimlere hakikaten benzemiyor. Yanı başımız Suriye'de kardeşlerimizin arasına fitne koydular, birbirlerini katlettiler. Kürt'ü Türk'e, Türk'ü Arap'a katlettiriyorlar. Kâfirlerin öleni yok, yıkılan yurtları yok" dedi.
(Kaynak: Gazetipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement