AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer'in Siyasi Partilere Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer'in Siyasi Partilere Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve Büyük Birlik Partisi il başkanlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

18.08.2016 15:25

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve Büyük Birlik Partisi il başkanlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretlerinde 15 Temmuz'da ülke bütünlüğüne karşı bir saldırı gerçekleştirildiğini ve o dakikadan sonra hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün milletin meydanlara koştuğu kaydedildi.

Siyasi parti temsilcilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Sümer, ziyaretlerinde şunları kaydetti:

"Bu birliktelikte meydanlarımızda Türkiye manzarası oluştu. Memleket sevdası olan herkes o gece meydanlara koştu. Şimdi bir ve beraber olma zamanı. Vatana ve bayrağa sahip çıkma zamanı. Bu vesileyle oluşan uzlaşma kültürümüzü devam ettirmemiz lazım. Bu şer odaklarının kirli planlarını çökerten en büyük etken bizim birlik ve beraberliğimiz olmuştur. Bu süreçte hep beraber olmalıyız ve bu hainlerin kökünü kazıyana kadar omuz omuza vermeliyiz. Ülkemizin hedefleri için birbirimizi önyargısız bir şekilde dinlemeliyiz. Antalya ve Türkiyemiz için diyaloglarımızı daha çok sıklaştırmalı ve sürdürmeliyiz. Bizler de insanız, hata yapabiliriz, hangi konu olursa olsun her zaman Antalyamız için ülkemiz için fikirlerinizi dinlemeye açığız. Sizlerden bu konuda destek bekliyorum."

Darbe girişiminden sonra siyasi partiler arasında daha sıcak bir bağ oluştuğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Aksoy, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Rıza Sümer'e teşekkür etti. Aksoy, "Bu süreçte devletin bütün birimlerinde yapılanmış, iş adamlarından, özel sektöre sokakta dilencisine varana kadar haraç alan, terör estiren bir yapıdan bahsediyoruz. İnanıyorum ki Türk milleti bunu çabuk atlatır. İnşallah böyle bir şeyi bir daha yaşamayız." dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Özbay, ziyaretinden dolayı Sümer'e memnuniyetlerini ifade etti ve 15 Temmuz'da açıkça Türk milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerin hedef alındığını kaydetti.

Saadet Partisi İl Başkanı Galip Akın ise Türkiye'nin bu süreçte asıl senaryoyu yazanlarla mücadele etmediğini, senaryoda rol alanlarla mücadele edildiğini savundu. Akın, "Elbette bu mücadele yapılmalı, yapılacak, ama hedefimiz senaryoyu yazanlar olacak. Senaryoyu yazanları biz bundan sonra ülke olarak kendi yazdığımız senaryoları oynayarak cevap vermeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan da gerçekleşen ziyaretlerle partiler arası iletişimin artarak devam etmesini diledi.

Başkan Sümer, cenazesi nedeniyle şehir dışında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Esen'i önümüzdeki pazartesi günü ziyaret edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer'in Siyasi Partilere Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement