AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Bizden sonra tarih kitabını okuyanlar, tıpkı bizim 1400'lü yıllardaki dönemi nasıl hızlı geçiyorsak, inanın 1800'lülerden 2000'lere kadar tarih dönemini hızlıca geçecekler.

25.05.2014 11:02

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Bizden sonra tarih kitabını okuyanlar, tıpkı bizim 1400'lü yıllardaki dönemi nasıl hızlı geçiyorsak, inanın 1800'lülerden 2000'lere kadar tarih dönemini hızlıca geçecekler. 2002'den sonraki tarihin nasıl geliştiğini mutlu bir şekilde okuyacaklar" dedi.

Poyraz, Kültür Merkezi'nde partisinin Bozüyük İlçe Danışma Kurulu Toplantısında, AK Partinin kuruluşundan itibaren 12 yıllık dönem zarfında 3 genel, 3 yerel seçim ve 2 referandum geçirdiklerini ve hepsinden de alınlarının akıyla çıktıklarını belirterek, bunun Türkiye'de AK Parti'den başka bir siyasi partiye nasip olmuş bir sonuç olmadığını söyledi.

Türkiye'nin bir değişim yaşadığını ve bu değişimin dinamosunu AK Parti'nin oluşturduğunu ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:

"Türkiye bu 12 yıllık dönem zarfında ciddi anlamda bir değişime uğradı. Değişim devam edecek, burada kalmayacak. Şu bir yıllık dönem sadece Türkiye'nin değil, Türkiye'nin dışındaki Türkiye'ye umut bağlayan pek çok ülke milletlerin de aynı zamanda değişimine de vesile olacak. Devler liginde yer alacaksak, yeniden büyük Türkiye olacaksak, büyük medeniyetimizi inşa edeceksek, yapacak çok işimiz var. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu işin tepe noktası Cumhurbaşkanlığı seçimi. Yerel seçimler, tepeye çıkarken yarı yoldu. Şu 1 yıllık dönem zarfında Türkiye'deki siyasi oluşum, Türkiye'nin önümüzdeki 20 yıllık siyasetini ve yönetimini belirleyecek."

Herkesin "Başbakanın Cumhurbaşkanı olup olmayacağı" sorusunu sorduğunu belirten Poyraz, "Benim şahsi kanaatim bu hareketin önderi bugün başbakan sıfatıyla devam ettiği liderliğine Cumhurbaşkanlığı sıfatıyla devam edecek. İstikamette bozulma olmayacak. Şu anda biz AK Parti kadroları olarak tarih yazıyoruz. Bizden sonra tarih kitabını okuyanlar, tıpkı bizim 1400'lü yıllardaki dönemi nasıl hızlı geçiyorsak, inanın 1800'lülerden 2000'lere kadar tarih dönemini hızlıca geçecekler. 2002'den sonraki tarihin nasıl geliştiğini mutlu bir şekilde okuyacaklar" şeklinde konuştu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da 2019 yerel seçim çalışmalarının, 2014 yerel seçimlerinin bitmesinin ardından başladığını vurgulayarak, "Gezi olaylarından başlamak üzere, 17 Aralık ve Türkiye'yi yasa boğan milli felaket. Bundan sonra karşımıza muhalefetin de desteğini alan bir terör grubu çıktı. Sandıkta AK Parti'yi yenemeyenler, mağlup edemeyeceklerini 30 Martta bir kez daha anlayanlar çareyi sokakta aramaya devam ediyor. Ama asla başarılı olamayacaklar" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mavi Marmara baskınında yaralanan ve 4 yıl sonra yaşamını yitiren Uğur Süleyman Söylemez'in evinde Kur'an okuduğu görüntülerin izlettirildiği toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve partililer katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement