AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretini sürdürürken Türkiye’nin gelişip büyüdüğünü, istikrar ve güvenin hakim olduğunu ifade ederek “Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle koalisyonlarla yönetilemeyeceğini bunun için en önemli çözümüm başkanlık sistemi olduğunu” ifade etti.

29.05.2015 12:11

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretini sürdürürken Türkiye'nin gelişip büyüdüğünü, istikrar ve güvenin hakim olduğunu ifade ederek "Türkiye'nin geldiği nokta itibariyle koalisyonlarla yönetilemeyeceğini bunun için en önemli çözümüm başkanlık sistemi olduğunu" ifade etti.

AB ülkelerinde koalisyonlarla yönetilen ülkelerin ekonomilerinin iflas ettiğini savunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye'nin bu sıkıntıları 90'lı yıllarda yaşayarak büyük bedeller ödediğini hatırlatarak, "AK Parti İktidarı döneminde güçlenen Türkiye, dış ve üst güçlerin işine gelmiyor. Dar bölgeli seçimle oluşacak senato ve başkanlık sistemi ile koalisyon dönemleri tarihe karışacak ve ülkemiz bölgesinin lideri haline gelecek" dedi.

YATIRIMLARIN VE KALKINMANIN ADRESİ GAZİANTEP

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin bütün bölgelerinin kalkındığına ancak bu bölgeler ve kentler içerisinde Gaziantep'in farklı bir konumda olduğuna dikkat çeken AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan "Gaziantep'e 15,5 milyar liralık yatırımın yapılmasının arkasında istikrar vardır" dedi.

"GAZİANTEP BARAJLARLA SULU TARIM ÜRETİMİNDE REKOR KIRACAK"

Gaziantep ve çevresine yapılan yatırımların içinde en fazla emek verdiği projelerin barajlar olduğunu dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, bölgedeki sulu tarımın tarımsal alanda ülke kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekerek, " Çetinkaya, Çat, Ardıl ve Harmancık Barajları için adeta devleti zorladım. Çevre ve Orman Bakanımız bana 'bir torunun olursa adını Ardıl' koyacaksın' dedi. Çünkü rantabl olmadığı gerekçesiyle yatırım programında çıkarılmıştı. Ama bir yıl içinde devreye girecekler ve Gaziantep'in 50 yıllık su ihtiyacı çözülecek. Büyükşehir Belediyesi olarak suyun isalesi için elektriğe 90 milyon lira ödeniyor. Su cazibeyle geleceği için bu para belediyenin kasasında kalacak ve su daha da ucuzlayacak. Bu barajlar hem içme hem de tarımsal sulamada kullanılacak ve 710 bin dönüm gibi devasa bir alanı kapsayacak. Tarımsal ürünlerden yılda 250 milyon TL gelir elde edilecek" dedi.

"KARARSIZLAR AK PARTİDE KARAR KILDI"

Son yapılan anketleri de değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan kararsızların karar verdiğini kararlarının huzur ve istikrardan yana olduğunu belirterek, "Türkiye'de sağlanan huzur ve istikrarın sürmesi yolunda kararsız seçmenimiz kararını vermiştir. Birçok partiden partimize geçişler hızla sürmektedir. Vatandaş 7 Haziran sandığından daha güçlü bir AK Parti iktidarı çıkarma yönünde kararını vermiştir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement