AK Parti İl Teşkilatı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

AK Parti İl Teşkilatı\'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Elbistan'da AK Parti İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlara yönelik iftar programı düzenledi.

17.07.2014 10:39  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Elbistan'da AK Parti İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlara yönelik iftar programı düzenledi. Burada konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

AK Parti İl Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla tüm ilçelerde iftar programı düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu çerçevedeki organizelerin Elbistan ayağı Kuzey Yıldızı Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

İftar programına AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, il yönetim kurulu üyeleri, Elbistan Belediye Başkan Vekili Turgut Akbaş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Büyük ilgi gören ve yüzlerce kişinin iştirak ettiği programda iftar öncesinde Kur'an Okuma Türkiye ikincisi Mustafa Avni Çelik, davetlilere Kur'an ziyafeti sundu. Daha sonra ise hep birlikte iftar yemeği yendi.

Yemeğin ardından AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, davetlileri selamladı. Daha sonra mikrofona davet edilen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan ise, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine binaen açıklamalarda bulunarak, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi. Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin önemine işaret eden Doğan, şunları söyledi:

"İftar davetimize bizi kırmayarak buraya teşrif ettiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Malumunuz olduğu üzere 10 Ağustos'ta Türkiye'de çok önemli bir seçimi daha idrak edeceğiz. İlk defa bu topraklarda bu millet kendi başkanını kendisi seçecek. Bizim de adayımız; 12 yıldan beri bu millet etmeyi şeref bilen, sizin verdiğiniz emaneti büyük bir onurla, gururla en iyi şekilde kullanan ve bunu size hizmet için seferber eden Recep Tayyip Erdoğan. Sizlerden 10 Ağustos'ta sandıklara koşarak, sahip çıkarak Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçmenizi istiyorum. Bunun için de artık bugünden tezi yok mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak insanlara ne için Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeleri gerektiğini, 12 yıldan beri yapılan hizmetleri ve istikrarı anlatmamız lazım. Bu nedenle bizlere, hepimize çok büyük görevler düşüyor."

Başkan Doğan, "Elbistan, iki dönemden beri AK Belediyecilikle yönetiliyor. Bu dönemde de elhamdülillah güzel bir oy farkı ile Elbistan Belediyesi'ni kazandık. Büyükşehirde de Elbistanlılar büyük destek verdiler ve teveccüh gösterdiler. İnşallah hem Elbistan hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde sizlerin teveccühüne layık olacak ve Elbistanlılara en güzel şekilde hizmetlerde bulunacaklardır. Yine başta devlet hastanemizin tamamlanması olmak üzere birçok kamu yatırımı da önümüzdeki yıllarda Elbistan'a gelmeye devam edecektir. Sizler, bizlere güvendiğiniz ve destek verdiğiniz sürece biz de hizmetlerimizi sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan, Cumhurbaşkanlığı SKM'de görevli olduğu için iftar programına katılamayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın mesajını da partililere iletti.

Konuşmaların ardından AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundular. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement