AK Parti İl Teşkilatı, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Niğde AK Parti İl Teşkilatı mensupları, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün baba evini ziyaret etti.

21.09.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde AK Parti İl Teşkilatı mensupları, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün baba evini ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen, Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Mehmet Büyükdikmen, Çiftehan Belediye Başkanı Göksel Akçam ve teşkilat mensupları bulundu.

Burada konuşan Kavaklıoğlu, hain terör örgütünün amacına ulaşmaması için birlik ve beraberliğin sürdürülmesi gerektiğini, bu birlik ve beraberliğin güçlenmesinden de örgütün rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Hiçbir Mehmetçiğin kanı yerde kalmayacağını, intikamlarının alınacağının altını çizen Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:

"Hainlerin amaçlarına ulaşmaması için herkesime görev düşüyor. Bu sebeple, Türk milleti kendine yakışan duruşu sergileyecektir. Milletimiz şehidini asla unutmaz. Bu topraklarda, Türk bayrağının altında başımız dik bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Terörden, şiddetten medet umanlar karşısında Türkiye'nin en büyük gücü milletin ve devletin kararlılığı, milli birlik ve beraberlik ile demokratik değerlerine bağlı olmasındandır. En değerli varlıklarını aziz vatanımız için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyorum. Mukaddes vatani görevinin başındayken şehit düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, eş dost yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum."

Muhabir: Betül Abbak/ Musa Özyürek

Yayıncı: İsmail İçer - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement