AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Doğan Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ahmet Doğan, sadece Kayseri'nin değil, Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayı olduğunu belirtti.

13.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ahmet Doğan, sadece Kayseri'nin değil, Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayı olduğunu belirtti.

Doğan yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davet ederek adaylık teklifinde bulunması üzerine üniversitedeki görevinde istifa edip siyasete atıldığını aktardı.

Adaylığı kabul etmesindeki en önemli nedenin kendi misyonuyla AK Parti'nin misyonunun bağdaşması olduğunu kaydeden Doğan, şöyle devam etti:

"AK Parti Hükümeti uyguladığı başarılı dış politikalarla dünyadaki bütün mazlumlara, mağdurlara ulaşmak istiyor. Ben de oğlum Furkan'ın yolculuğunu sürdürmek için Filistin özelinde, Ortadoğu'da ve tüm dünyada mazlumların, mağdurların yanında olmak gibi bir misyon üstlendim. Bu yüzden nasip olur seçilirsem, TBMM'de tüm mazlumların ve mağdurların haklarının takipçisi olmak istiyorum. Sadece Kayseri'nin değil aynı zamanda Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayıyım."

Eğitim sisteminin içinden geldiği için Türkiye'nin eğitim sorunlarını çözecek yeni projelerle üzerine düşen görevleri yapacağını belirten Doğan, "Gençlerle ilgili projelerde de elbette ön saflarda görev alacağım. Türkiye'nin 2023 hedefine giderken gençlerin bu süreçte büyük rol oynayacağını biliyorum. Onların her konuda donanımlı olarak yetişmeleri için çaba göstereceğim. Bu yüzden gençlik meselesi de benim öncelikli konularımdan birisi olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement