AK Parti'li Atay Uslu Kaş'ta Hal Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Atay Uslu Kaş'ta Hal Esnafıyla Buluştu

AK Parti\'li Atay Uslu Kaş\'ta Hal Esnafıyla Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kaş’ın Batısındaki büyük mahallelerde seçim çalışması gerçekleştirdi.

17.05.2015 10:53

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kaş'ın Batısındaki büyük mahallelerde seçim çalışması gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. İlk olarak Kalkan Pazarına gelen Uslu ekibiyle birlikte tüm pazarı gezdi, pazarcılarla ve pazarda bulunan yabancılarla sohbet etti. Ardından Kınık, Yeşilköy ve Ova Hallerinde ziyaretlerini sürdürdü. Kınık halinin ardından seçim ofisinde Ovalı vatandaşlarla buluştu.

Atay Uslu, Ova'da vatandaşlarla sohbet etti. " Ben bu yörenin evladıyım. Kaş Benim Ata Yurdum." diyen Atay Uslu," Ülkemizin farklı yörelerine hizmet etme gayretinde bulundum. Şimdi sıra memleketimde, yöremde, köyümde, ilçemizde, Antalya'mızda. Türkiye hızla büyüyor. Çünkü siz çalışıyorsunuz. Milletimiz çalışıyor. Devletimiz çalışıyor. Millete engel koymak isteyen, prangalar takmak isteyen zihniyet birer birer temizleniyor. Bu millet nice büyük oyunu bozmuştur. Şimdi 7 Haziran seçimleriyle yeniden üzerine oynanan oyunları bozacaktır. İstikrar sürsün, Türkiye Büyüsün diyecektir." diye konuştu.

Adalet için, kalkınma için, özgürlüklerin genişlemesi için siyaset yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Atay Uslu, " Memleketimiz için Antalya için yapmaya devam edeceğiz. Biz siyaseti Musul için, Kerkük için, Filistin için, Bosna için, Kafkaslar için, dünya mazlumları için yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin 2023 yürüyüşü, 2071 yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Bu gün bölgenin hallerini gezdik, çiftçinin halini, hatırını sorduk. Bölgeye yatırımları anlattık. Kalkan-Kaş-Antalya yolu bölünmüş yol olacaktır. Batı Akdeniz'de Caretta Caretta Havaalanımız olacaktır. Şimdi Ak Partinin Antalya'da bir icraat kadrosu vardır. Ulaştırma eski Bakanımız Lütfi Elvan, Menderes Türel Başkanımız, Rıza Sümer Başkanımız ile Dinamik, millet sevdalısı bu kadro Antalya'nın kazanması için, Antalyalının mutluluğu için hep çalışacaktır. Antalya'yı seviyorum. Toprağını, havasını, taşını seviyorum. En önemlisi insanını seviyorum. Antalya'ya ve Antalya'ya hizmet etmek büyük bir onurudur." " dedi.

Atay Uslu'nun ziyaretlerine Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve tam kadro Kaş teşkilatı eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Atay Uslu Kaş'ta Hal Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement