AK Parti Mahalle Temsilcileri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mahalle Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

AK Parti Van İl Başkanlığınca Tuşba ilçesine bağlı AK Parti Mahalle temsilcileri toplantısı düzenlendi.

10.12.2016 22:10

AK Parti Van İl Başkanlığınca Tuşba ilçesine bağlı AK Parti Mahalle temsilcileri toplantısı düzenlendi.

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğan toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dünya lideri olmasının halkın desteği ve birlikteliği ile gerçekleştiğini kaydetti.

Soğan, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız, dünyanın zirvesi Everest dağı ise teşkilatlar da onu dimdik ayakta tutan Himalaya dağlarıdır. Geçtiğimiz aylarda bir vatandaşımız, şu ağızlarından demokrasiyi eksik etmeyen belediyeye gidiyor. 'Hele kardeş bakar mısın?' diyor. Orada bir memur kalkıp Kürtçe bir şekilde 'Ne dedin' diyor. Vanlı kardeşimiz de 'ben Kürtçe bilmiyorum' diye cevap veriyor. Memur da yüzünü çevirerek 'git öğren gel' diyor. Vatandaşımız da boynu bükük bir şekilde evine gidiyor. Çoluğunu çocuğunu alarak soluğu batıda alıyor. CHP'nin yıllar önce halka karşı göstermiş olduğu zulmün aynısını, şimdi sözde Kürtler adına çıkmış sözde dış güçlerin maşası olan bu zihniyet gösteriyor. Halk bu oyları size hizmet getiresiniz diye verdi. İnşallah önümüzdeki günlerde gerçeği gören halkımız oyunu AK belediyecilikten yana kullanacaktır."

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe de belediye olarak ilçede ilklere imza attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, 'Bizler millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için buradayız.' Hem belediye olarak hem de teşkilat olarak ilklere imza atıyoruz. Geldiğimiz günden bu yana teşkilat olarak uyumlu bir şekilde, bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz.Yıllardır burada yapılmayan hizmetleri yaparak halkımıza layık olmaya çalıştık. Çünkü biz halkımıza hizmetkar olmak için varız. En önemlisi de bizler bir saatin çarkları gibi birbirimizi tamamlayacak şekilde çalışıyoruz. Bu sayede Tuşba'da girmedik mahalle ve sokak bırakmadık."

Van'da, 15 Temmuz Şehitler Parkı içinde çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Özgökçe, şunları kaydetti:

"Tuşba'nın gelirinin çok üstünde işler yapıyoruz. İmarda da ciddi çalışmalar yaptık. Sahilimiz Türkiye'de ender görünen bir parka kavuşuyor. Tuşba'da ilk kez sahil bandı ve sahil rekreasyon faaliyete geçiyor. Allah nasip ederse 15 Temmuz Şehitler Parkını, Cumhurbaşkanımız ya da Başbakanımızın katılımıyla hizmete açacağız. Bu sayede AK Belediyecilik olarak en büyük hizmetimizi ortaya koymuş olacağız."

Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

Toplantıya ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, partililer ve çok sayıda Mahalle teşkilat temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mahalle Temsilcileri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement