AK Parti Milletvekili Yılmaz: "Makam ve Mevkii Yoktur, Hizmet Vardır" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Yılmaz: "Makam ve Mevkii Yoktur, Hizmet Vardır"

AK Parti Milletvekili Yılmaz: "Makam ve Mevkii Yoktur, Hizmet Vardır"

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, adaylık sürecinin sona erdiğini ve listelerin belirlendiğini belirterek, “Şimdi AK Partinin bayrağı altında olmanın gururunu taşıyan ve Milletimize, Erzurum’umuza hizmeti ibadet kabul eden bir misyonun temsilcileri olarak bütün enerjimizi yapılacak seçimlere vermemiz gerekmektedir.

20.09.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, adaylık sürecinin sona erdiğini ve listelerin belirlendiğini belirterek, "Şimdi AK Partinin bayrağı altında olmanın gururunu taşıyan ve Milletimize, Erzurum'umuza hizmeti ibadet kabul eden bir misyonun temsilcileri olarak bütün enerjimizi yapılacak seçimlere vermemiz gerekmektedir. AK Partide "makam ve mevkii yoktur, hizmet vardır" anlayışıyla bir ve beraber olarak, davamıza olan vefamızla, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na olan sadakatimizle yürüyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

"18 Kasım 2002'de iktidarı devraldığımızda nasıl büyük bir heyecan içerisinde olduysak, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek genel seçimleri de aynı heyecan ve aynı şevkle gerçekleştireceğiz" diyen Yılmaz, "Zira her şeyin en iyisine layık olduğuna yürekten inandığımız Milletimize, Ülkemize ve Erzurumlu hemşerilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşk ve istek içerisindeyiz. Bu duygularımız 14 yıllık iktidarımızda hiçbir zaman eksilmedi. Çünkü; AK Parti milletin bizzat kendisidir. Çünkü; AK Parti milletin umududur. Çünkü; AK Parti anaların duası, gençlerin heyecanıdır. Çünkü; AK Parti "Biz bu ülkenin sahipleriyiz" diye haykıranların gür sesidir. Bu nedenle; Bugün; birlik ve beraberlik zamanıdır. Bugün; bir olma, beraber olma, iri olma, diri olma zamanıdır. Bugün; hizmet zamanıdır. Bugün; Milleti yüceltme zamanıdır. Bugün; Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere emanet ettiği davamızın iktidarını yüceltme zamanıdır. Bugün; Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun hedef belirlediği, Yeni Türkiye ve yeni yönetim için Anayasa değişikliğini gerçekleştirecek çoğunluğa, 400 milletvekilliğine ulaşma adına çalışma günüdür.

Gün, hizmet siyasetinin mihenk taşı AK Partiyi Devlet Başkanlığı sistemini kuracak çoğunlukla iktidara taşıma günüdür. Yüce Milletimiz vefakardır. Kendine hizmet neferliği yapanları asla unutmaz. Hamdolsun ki bu parti ve bu hareket milletimize asla sırtını dönmemiştir.

AK Parti Erzurum Teşkilatı da bütün birimleriyle şimdiye kadar asla hemşerilerimize yüz çevirmemiş, onları bir an olsun yalnız bırakmamıştır. Aziz Erzurumlu da şimdiye kadar olduğu gibi AK Parti'nin elinden tutacak ve iktidara taşıyacaktır.

Yenilenen Türkiye, kalkınan ve gelişerek değişen Erzurum anlayışından rahatsızlık duyanlar, bizim üzerimizden Milletimize ve değerlerimize saldırmak isteyenler, seçim atmosferinde terör olaylarıyla huzurumuzu kaçırmak isteyenler, bizi birbirimize düşürmek isteyenler, aramıza fitne sokmaya çalışanlar gerekli cevabı siz aziz hemşerilerimden 1 Kasım 2015'te sandıkla alacaklardır. Bu yönüyle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak kazanılacak olan her bir milletvekilliği geleceğe bir mesaj, Türk siyaseti açısından bir milat hükmünde olacaktır." Diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinde demokrasinin kazanacağını kaydeden Milletvekili Adnan Yılmaz, "1 Kasım seçimlerinde Türkiye ve Erzurum bitmeyen bir bahara kavuşacaktır. 1 Kasım seçim sonuçlarıyla yüce milletimizin ve aziz hemşerilerimizin, tüm ülkemize güven ve istikrar mesajı vereceklerine olan inancımız tamdır. Seçim tarihine kadar tüm Erzurum'da, tüm ilçe ve beldelerde çalmadık kapı, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız.

Unutmayalım ki, Erzurum'umuz, bizim dünümüz, bugünümüz, yarınımızdır. Her karışında anılarımız, her karışında hizmetimiz ve alın terimiz, her karışında gelecekle ilgili hayallerimiz vardır. Hayalleri gerçekleştirmeyi alışkanlık haline getirmiş bir davanın onurlu neferleri olarak tüm enerjimiz ve çabamızla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Yılmaz: 'Makam ve Mevkii Yoktur, Hizmet Vardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement