AK Parti Milletvekilleri Hassa'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Hassa'da

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Abdulhadi Kahya ile Fevzi Şanverdi, AK Parti Hassa İlçe Teşkilatını Ziyaret Ettiler.

07.03.2011 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Abdulhadi Kahya ile Fevzi Şanverdi, AK Parti Hassa İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekiller Karasayar, Kahya ve Şanverdi, Hassa İlçe Başkanı Turgay Demir ve partililere, ilçeye yapılan yatırımların yanı sıra yarın Hatay'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı hakkında bilgi verdiler.

Milletvekili Karasayar, AK Parti İktidarı döneminde köy, belde ve ilçelere önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, "Hükümetimiz döneminde ülkemiz demokrasi ve kalkınma alanında büyük başarılar kazandı. Artık hiç kimsenin cenazesi hastanelerde rehin kalmıyor. Ülkede istikrar ve sosyal barışı sağladık. Önümüzdeki dönemde de ülkemizi gerek içerde gerekse dış dünyada AK Partiyle Ak Günlerin bekliyor" dedi.

Konuşmaların ardından partililer ve muhtarlar, Hassa'nın kalkınmasında öncelikli olan Suriye Sınır Kapısı'nın ve Dörtyol Hassa arasında ki yolun, bir an önce ulaşıma açılmasını istediler.

Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, kendisini Dışişleri Komisyon üyesi olduğunu, Hatay'daki eski sınır kapılarını açılması için Suriye'ye başvuruda bulunduklarını, fakat Suriye tarafından henüz bir bilgi gelmediğini, olumlu bir yanıt geldiği takdirde eski sınır kapılarının açılacağını söyledi.

Milletvekili Kahya, Dörtyol ve Payas bölgesinde 18 bin Hassalı'nın yaşadığını ifade ederek, Hassa ile Dörtyol arasından açılacak şehirler arası bir yolla, iki ilçe arasındaki mesafenin 120 kilometreden 40-50 kilometreye düşeceğini, böyle bir çalışmayı gündeme getireceğini kaydetti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri Hassa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement