AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının 30 Ekim'de biteceğini ve yılbaşında hizmete açılacağını söyledi.

03.06.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener,  300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının 30 Ekim'de biteceğini ve yılbaşında hizmete açılacağını söyledi.

Fatsa Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve sağlık görevlilerini ziyaret eden Şener, yeni hastane inşaatını da gezerek bilgi aldı.

Fatsa Devlet Hastanesinin ihale bitim tarihinden 4 ay önce bitirilmesi için yüklenici firmanın gayretle çalıştığını söyleyen Şener, "Hastane inşaatının 2016'nın Şubat ayının son günü teslim edilmesi gerekirken yüklenici firma hastaneyi 30 Ekim tarihine kadar bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fatsa Devlet Hastanesinin dış cephe ve ince işçiliği bitmek üzere. 30 Ekim tarihine kadar inşallah hastaneyi teslim etmiş olacaklar. Yeni yıla Fatsa'da, yeni hastane ile hizmet vererek girmiş olacağız. Yüklenici firmaya hassasiyetinden ve işi çabucak bitirme gayretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Üç yüz yataklı Fatsa Devlet Hastanesinin çevre ilçelere de hizmet vereceğini ifade eden Şener, şöyle konuştu:

" Aybastı, Korgan, Kumru için 50 yataklı hastaneler yapılıyor ama yine Fatsa Devlet Hastanesi, Çatalpınar, Korgan, Kumru, Aybastı, Çamaş, Kabataş için gerçekten master bir hastane olacak. Sağlık sektöründe Ünye Devlet Hastanesi hizmete açıldı, Gürgentepe Devlet Hastanesi sürüyor. Ordu'ya 600 yataklı şehir hastanesi yapılacak. Bunların hepsini tamamlayarak biz sağlıkta hedeflediğimiz master planı büyük ölçüde gerçekleştirmiş olacağız. Hastanelerimiz iyi bir kadro ile bölgeye hizmet verecek düzeye gelecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu Milletvekili Şener Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement