AK Parti Seçim Otobüsünde Melih Gökçek Yer Almadı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Seçim Otobüsünde Melih Gökçek Yer Almadı

Aday tanıtım toplantısı öncesi seçim otobüsü üzerinden partililere kısa bir konuşma yapan Başbakan Davutoğlu'nun yanında Melih Gökçek'in yer almaması dikkat çekti.

15.04.2015 14:31  Güncelleme: 14:36

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 7 Haziran seçimlerindeki adaylarını tanıttığı Ankara Arena'daki toplantıya girişinde, kapıda bekleyenlere otobüs üzerinden kısa bir konuşma yaptı. Konuşma yaparken Arınç da Davutoğlu'nun yanındaydı. Daha önce benzer durumlarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de otobüs üzerinde yer alırken bu kez görülmemesi dikkat çekti.

ARINÇ, DAVUTOĞLU'NUN YANINDAN AYRILMADI

Başbakan Davutoğlu Ankara Arena'ya girişi öncesinde salon dışında bekleyen partililere seçim otobüsü üzerinden seslendi. Konuşma sırasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Davutoğlu'nun yanındaydı. Arınç salondaki konuşmaları da ön sıradan Davutoğlu'nun hemen yanından izledi.

DAVUTOĞLU SELAM GÖNDERDİ

Davutoğlu, ayrıca salonun içindeki konuşmasında da, aralarında Arınç'ın da olduğu Ak Parti kurucularına "ağabeylerimiz" diyerek, özel selam gönderdi. Davutoğlu'nun toplantı salonuna girişinde, Ankara'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in olmaması ise dikkat çekti.

GÖKÇEK: PARTİMİZİN GURUR ABİDELERİ

Salonda bulunan Gökçek twitter hesabından toplantıyla ilgili fotoğraflar ve mesajlar paylaştı. Gökçek tweetlerinden birinde, "3 dönemi bitirmiş olduğu için bu dönem milletvekili olamayan partimizin gurur abidelerine ayakta alkış tuttuk..." ifadelerini kullandı.


AK Parti Seçim Otobüsünde Melih Gökçek Yer Almadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti Seçim Otobüsünde Melih Gökçek Yer Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Duman: Tabikide aklımız Başımıza geldi , MHP artık 15 1 Yanıtla
  • Boray tahir: AKParti 48 1 15 Yanıtla
  • ahmet: peki digerlerinin gökcekten ne farki varrrr. 12 0 Yanıtla
  • ercan sakarya: Vatandasa ne dusuyor siz ondan bahsedin birakin bu sa saali mitingleri fakir ulkesinde yalandan zenginmis numarasi yapmayi satin alinan hersey avrupa fiyatlarinda anasini satayim sizin bu sata fatli sansurlu her seyi hukumeti yikmaya tesebbus goren anlayisiniz artik biktirdi aklima gelmisken neden korkuyorsunuzki polis okullari olmayan bir ulke olurmu devlette devamlilik sekteye ugradi is parti devletine gidiyor samimi soyliyorum hicbir kazancim olmadi kaybettigim cok sey var size oyda vermem zaten bu secimler basinizi yer insallah 10 1 Yanıtla
  • Günah: Emekli maaşım 1200 tl kiram 800 tl neyin kafası bu? 11 0 Yanıtla
  • ...: partıde hangısının ozgul agırlıgının daha fazla oldugu bellı oldu:):) sımdı yıyın bırbırınızı. . . 9 0 Yanıtla
  • Sefo: Kürtler AKP ye oy vermemesi lazim . AKP ve Araplar perisan Eder Kürtleri .Aman Dikkat 7 2 Yanıtla
  • ares: olanların hangisi ondan daha ahlaklı 9 0 Yanıtla
  • pepe: isabet olmuş. artık kimse o şebelek suratlıyı görmek istemiyor. 9 0 Yanıtla
  • cemil: Bir Fadil Akgündüz eksik Kadroda . 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement