AK Parti TBMM Başkanvekili Bostancı: Bütün Türkiye'yi Kucaklıyoruz - Son Dakika
Güncel

AK Parti TBMM Başkanvekili Bostancı: Bütün Türkiye'yi Kucaklıyoruz

AK Parti TBMM Başkanvekili Bostancı: Bütün Türkiye\'yi Kucaklıyoruz

Uşak'ta, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan AK Parti TBMM Başkanvekili Naci Bostancı, "Ak Parti düşmanlığı yapanlar en büyük zararı Türkiye'ye veriyor.

13.07.2015 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan AK Parti TBMM Başkanvekili Naci Bostancı, "Ak Parti düşmanlığı yapanlar en büyük zararı Türkiye'ye veriyor. Biz sadece bir grubun partisi değiliz, bütün Türkiye'yi kucaklıyoruz. Bu işi akıl ve sağduyu ile çözecek AK Parti'den başka bir siyasi parti yok" dedi.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından Ata Park'ta düzenlenen 'Vefa İftarı' programına katılan AK Parti TBMM Başkanvekili Naci Bostancı'ya AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan eşlik etti. İftardan sonra vatandaşlara seslenen ve koalisyon sürecine değinen Bostancı, "Ak Parti düşmanlığı yapanlar en büyük zararı Türkiye'ye veriyor. Biz sadece bir grubun partisi değiliz, bütün Türkiye'yi kucaklıyoruz. Bu işi akıl ve sağduyu ile çözecek AK Parti'den başka bir siyasi parti yok. 7 Haziran genel seçimlerinde milletimiz bir tercih yaptı ve biz de bu karara saygı duyduk. Şimdi hükümet kurma süreci başladı ve en çok oyu alan partimize bu noktada sorumluluk yüklendi. Önümüzdeki günlerde MHP, CHP ve HDP'ye gidilecek. Ak Parti, büyük bir ciddiyetle herkesin kapısını çalacak ve Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak için üzerine düşeni yapacak" dedi.

AK Parti'nin 258 milletvekiliyle hala birinci parti olduğunu dile getiren Bostancı, "Bu işi biz çözmezsek bu coğrafyanın kaderi Irak'tan, Suriye'den, Balkanlardan farklı olmaz. Muhakkak çözmemiz lazım. Hükümet kurma görüşmeleri sırasında, sürekli kırmızı çizgiler gündeme gelirse ve Ak Parti esir alınmaya kalkışılırsa, yeniden millet iradesine müracaat ederiz" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti TBMM Başkanvekili Bostancı: Bütün Türkiye'yi Kucaklıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement