AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi'ni Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi'ni Gerçekleştirdi

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi\'ni Gerçekleştirdi

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Ağustos ayı Danışma Meclisi’ni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

23.08.2016 13:26

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Ağustos ayı Danışma Meclisi'ni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Danışma Meclisine; Ak Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Milletvekilleri Harun Karacan, Prof.Dr. Emine Nur Günay, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şadan Güneri, Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır ve yönetim kurulları, Tepebaşı belediye meclis üyeleri, ve mahalle başkanları katıldı.

İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, yaptığı konuşmada, "Öncelikle mahalle teşkilatlarımızın özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. 15 Temmuz'daki hain ve alçak girişimin karşısında tüm ülkemizde olduğu gibi Eskişehir'imizde de halkımızın ve teşkilatlarımızın, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, çocuğuyla, yediden yetmişe herkesin göstermiş olduğu dik duruş ve ülkesini, bayrağını, vatanını sahiplenme duygusundan dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini aktardı.

İl Başkanı M. Dündar Ünlü ise, bundan sonraki görevlerinin dikkatli olmak olduğunu aktardı. Ünlü, "27 Günlük Demokrasi Nöbeti'mizde sürekli alanlarda olan siz değerli teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Darbe esnasında göğsünü hainlere karşı siper ederek şehit olan tüm güvenlik güçlerimize ve sivil halkımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Şunu çok iyi biliyoruz ki, eğer 15 Temmuzda bu hainler başarılı olsalardı, bu gün ülkemiz paramparça olacak, üçe beşe bölünecekti. Bundan sonraki görevim, görevimiz çok daha dikkatli olmak, birlik ve beraberlik içinde Teşkilatımızı hedeflediği en yüksek noktaya taşımaktır" şeklide belirtti.

Milletvekili Harun Karacan ise yaptığı konuşmada, "Teşkilatımızın 15 Temmuzdaki hain kalkışmada göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir teşkilatın bir parçası olmak benim için bizler için gurur vesilesidir. İl ve ilçe başkanlarım gerekenleri ziyadesiyle dile getirdiler. Siz değerli teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkür ederim" ifadelerini kullandı

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay da, "15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımız, duruşuyla tüm dünyaya önemli bir mesaj vermiştir. Aziz milletimize bu asil davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu hain yapı ile ilgili kurulan komisyonda yer almak, görev tevdi edilmesi şahsım için bir onur vesilesi olduğunu söylemek isterim. Cumhurbaşkanımızın bizlere en önemli mesajı FETÖ/PDY terör örgütüyle yapılacak mücadele ve araştırmalarda çok dikkatli olunması ve hassas davranılması konusudur. Hükümetimiz tüm paydaşları ile olaylara hakim durumdadır" diye belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, 15 Temmuz'da alanlardan hiç ayrılmayan ve sürekli alanlarda bulunan teşkilat mensuplarına teşekkür belgeleri verilerek onure edildiler.

Toplantı, basına kapalı bölümünde ise soru cevap yapılarak, dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi'ni Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement