AK Parti Trabzon Milletvekili Özak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Özak Açıklaması

"Benim için de 'onu bunu aldı' dediler.

23.03.2014 14:28

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, "Benim için de 'onu bunu aldı' dediler. Hiçbir şey almadım. 15 yılda Bostancı'da 5 tane, Sülüklü'de 4 tane mezar yeri aldım. Bu iftirayı atan ahlaksızlara diyorum ki Bostancı'daki mezar yerimi kat karşılığı size vereyim" dedi.

Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından, Özak öncülüğünde, kent merkezindeki bir otelde derneklere yönelik kahvaltı verildi. Kahvaltıya Özak'ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Erdoğan Bayraktar ve Safiye Seymenoğlu, AK Parti Yüksek Seçim Kurul temsilcisi Şeref Malkoç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, partinin Ortahisar Belediye Bakan adayı Ahmet Metin Genç ile partililer ve çeşitli derneklerin temsilcileri katıldı.

Özak, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'da sivil toplum kuruluşlarının çok güçlü olduğunu ifade ederek, "Burada inanılmaz bir sivil toplum var. Bunun sebebi, Karadenizliler Trabzon'dan çıktığı zaman da gittiği yerlerde öncü ve çevreye duyarlı oluyorlar. 30 Mart'ta demokrasi tarihimizin önemli bir seçimi olacak. İyi ki demokrasi ve sandık var. Muhalefet var. Artık yeter, söz de karar da milletin" diye konuştu.

Milli iradeye sahip çıkmak amacıyla dik durduklarını anlatan Özak, şunları kaydetti:

"12 yıldır sizlerin destek ve güveni ile büyük bir istikrar yakalandı ve bugünlere gelindi. Ülkesi için canını ve kanını feda edecek Başbakan ve arkadaşlarının önünü kesmek istediler ama bu sefer kayaya çarptılar. Yolsuzluk iddialarına inanmayın. Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal için de söylediler. Bu iftiralara lütfen inanmayın. Benim için de 'onu bunu aldı' dediler. Hiçbir şey almadım. 15 yılda Bostancı'da 5 tane, Sülüklü'de 4 tane mezar yeri aldım. Bu iftirayı atan ahlaksızlara diyorum ki Bostancı'daki mezar yerimi kat karşılığı size vereyim."

Şeref Malkoç da Özak ve Bayraktar'ın Trabzon ve Türkiye'ye çok büyük katkıları olduğunu belirtti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Özak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement