Ak Partili Tayyar, Selden Zarar Gören İslahiye'de - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Tayyar, Selden Zarar Gören İslahiye'de

Ak Partili Tayyar, Selden Zarar Gören İslahiye\'de

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde selin vurduğu mahallelerde incelemelerde bulundu.

28.09.2014 14:18

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde selin vurduğu mahallelerde incelemelerde bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı, Belediye Başkanı Kemal Vural ve DSİ Kahramanmaraş Bölge Müdürü Mevlüt Aydın ile birlikte selin vurduğu Altınüzüm, Boğaziçi, Kayabaşı, Tandır, Hasanlök ve Yağızlar mahallelerinde zarar gören yerleri gezdi. Tayyar, yetkililerden bilgi alıp vatandaşlarla görüştü.

AK Partili Tayyar, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Tayyar, bölgeye 98.6 metreküp yağış düştüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Allah yardımcımız olsun. Kapımızda tam bir felaket var. Şükürler olsun can kaybımız yok. Türkiye'de son bir haftada en fazla yağış alan yer bu bölge DSİ Bölge Müdürümüzün belirttiğine göre metrekareye 98.6 metreküp yağmur düşmüş. Yağmur 2 saat yağmış, 12 saat devam etseydi DSİ işlerindeki tanımlamasıyla bir Nuh tufanı olurdu. Bölgede 12 iş makinesi çalışıyor. İlk etapta riski azaltmak amacıyla dere yataklarını düzeltmek istiyoruz. Ulaşım sağlayan yollar için çalışma başlatıldı." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Tayyar, Selden Zarar Gören İslahiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement