AK Partili Ünal, Bahçeli'yi 'Millet' Sözleriyle Vurdu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Ünal, Bahçeli'yi 'Millet' Sözleriyle Vurdu

AK Partili Ünal, Bahçeli\'yi \'Millet\' Sözleriyle Vurdu

AK Partili Mahir Ünal, "Bahçeli bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor ne kısaltıyor, ne de olduruyor' o zaman niye siyaset yapıyorsun, kapat partiyi git." dedi.

18.10.2015 18:43  Güncelleme: 08:12

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor ne kısaltıyor, ne de olduruyor' o zaman niye siyaset yapıyorsun, kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü kuruyorsun git kur" dedi.

"HER HİZMETTE İFTİRA ATIYORLAR"

Mahir Ünal, Çağlayancerit ilçesini Gaziantep otobanına bağlayan ve 40 milyon liraya mal olan 32 kilometrelik yolun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, her icraatı gerçekleştireceklerini söylediklerinde muhalefetin iftira ve yalanlar attığını belirterek, vatandaşın bunları gördüğünü söyledi.

Seçim denilen şeyin her bireyin kendi geleceğini seçme anlamına geldiğini kaydeden Ünal, nasıl bir ülkede yaşanacağını, huzuru, güveni, istikrarı, gelişmeyi ve refahı seçmek için sandığın adının seçim olduğunu söyledi.

"KAPAT PARTİYİ GİT..."

Milletin muhalefeti neden iktidara getirmediğini soran Ünal, şunları kaydetti:

"CHP'yi bu millet 50 yıldır iktidar yapmıyor. MHP denen partinin, Devlet Bahçeli'nin zaten iktidar olmak gibi bir emeği yok. Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor, ne kısaltıyor, ne de olduruyor.' O zaman niye siyaset yapıyorsun. Kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü kuruyorsun git kur. Öbürlerini zaten konuşmaya gerek yok. Ama siz sandıkta 13 yıldan beri hizmeti seçtiniz. Gelişen, büyüyen Türkiye'yi seçtiniz. Siz bizi seçtiniz, biz de size layık olmaya çalıştık."

"BAŞBAKANI PİJAMAYLA KARŞILAYANLAR BİTTİ"

Ünal, 2002 öncesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yatırım bütçesinin 13 milyar lira olduğunu, iktidarları döneminde şu ana kadar Kahramanmaraş'a yaptıkları yatırımın ise 14 milyar lira olduğunu belirterek, 2023'e kadar da bu yatırım miktarını 24 milyar liraya çıkartacaklarını anlattı.

Başbakanı pijamayla karşılayanların sıcak parayla tatlı paralar kazandığını vurgulayan Ünal, "Eskiden 100 liranın 44 lirası faize giderken bugün 100 liranın 11 lirası faize gidiyor. İnşallah bunu daha aşağıya çekeceğiz" dedi.

"TÜRKİYE'NİN TAHAMMÜLÜ YOK"

Yatırımların kesintiye uğramaması temennisinde bulunan Ünal, "İnşallah bunlar kesintiye uğramaz. Bunlar kesintiye uğramamalı. Türkiye'nin belirsizliğe tahammülü yok. Türkiye'nin istikrarsızlığa tahammülü yok. Türkiye'nin 'sen ben' kavgasına tahammülü yok. Sen ben yok Türkiye var. Biz Bahçeli'nin kaprisleriyle uğraşamayız. Biz HDP'nin yalanlarıyla başa çıkamayız. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun samimiyetsizliğiyle de uğraşamayız. Bizim yürünecek yolumuz var. Bizim yapılacak çok işimiz var. O yüzden biz yolumuza devam edelim. Durmak yok yola devam diyelim. İnşallah hizmetleriyle akmaya devam etsin" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Partili Ünal, Bahçeli'yi 'Millet' Sözleriyle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Bbbbb: MHP yi bahçeli. Bitirdi. Bu iş için özel bir kurs almış. Başardı 12 12 Yanıtla
  • Toprak: Çok ikiyüzlü bu bahçeli. Mitinglerde kükre, icraatte sıfır. Sözünün ardında duran biri değil. Ülke bunların eline geçerse mahvoluruz Allah korusun. 12 11 Yanıtla
  • ZARA: MHP OYLARINA GÖZDIKEN AKP VARINI YOGUNU KOYUYOR MILLIYETCI OYU ALMAK ICIN KANMAYIN AKP HER ZAMANKI GIBI YALANDAN IFTIEADAN BESLENIYOR 18 3 Yanıtla
  • ZARA: AKPKK ÇAKAL SURUSU 14 5 Yanıtla
  • kutlu: MHP hakkediyor mhp li belediyeler özellikle büyükşehirlerde ülkü ocakları mafya gibi çalışanlardan haraç alıyor aidat adı altında her ay...vermeyenin vay haline bumu insanlık Başçeli önce bu konulara el atsın....partinin adını karalıyorlar 3 11 Yanıtla
  • Iğdır: mhp den başka parti tanimam oylar mhp ye 12 2 Yanıtla
  • .: PKKYA EYVALLAH HERŞEYINE EVET DIYEN AKP OYLARI DUŞUNCE MILLIYETCILE SARILDI DEMEKKKI MHP HERZAMAN HAKLIDIR 13 1 Yanıtla
  • ankara: mhpye çamur atmakla kendi pisliklerini kapattını saniyor yalanaci akp 8 2 Yanıtla
  • MİLLİ VATANDAŞ: BOHCALI BÜ ÜLKENİN YÜZ KARASI HALA ÇIKMIŞ KONUŞUYOR 2 8 Yanıtla
    .: BU ULKENIN YUZKARASI SARAYDA KEYIF SATIYOR SENIN GIBI KOYUNLAR SAYESINDE 12 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement