Alanya'da MHP'li Yücel Kazandı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da MHP'li Yücel Kazandı

Alanya\'da MHP\'li Yücel Kazandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel belediye başkanı oldu.

31.03.2014 12:39

Antalya'nın Alanya ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel belediye başkanı oldu.

Oy tasnifi sonucunda MHP'nin adayı Yücel 60 bin 489 oy, Alanya'da üç dönem belediye başkanlığı yapan AK Parti'nin adayı Hasan Sipahioğlu 51 bin 944 oy, CHP'nin adayı Şefik Türktaş 37 bin 2 oy aldı. Bu sonuçla MHP'nin adayı Adem Murat Yücel Alanya Belediye Başkanı seçildi.

MHP'nin seçim irtibat ofisi önünde toplanan partililer, Adem Murat Yücel'e sevgi gösterisinde bulundu.

Eşi Yıldız Yücel ile birlikte seçim otobüsünün üzerinden partilileri selamlayan Adem Murat Yücel'e MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Havai fişek gösterisinin ardından partililere seslenen Başkan Yücel, Alanya halkının kendisine verdiği sorumluluğun bilincinde olduğunu söyledi. Bu sorumluluğun üstesinden ekip arkadaşlarıyla birlikte geleceğini belirten Yücel, "Büyüyen ve gelişen Alanya'nın merkezine, her mahalle ve köyüne adaletli hizmet dağıtacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben sadece MHP'nin değil, tüm partilerdeki arkadaşlarımızın da başkanıyım. Kazanan Alanya olmuştur. Oy verenden de, vermeyenden de Allah razı olsun" dedi.Partililer daha sonra İlçe Başkanı Cafer Uyar'ın isteği üzerine konvoy yapmadan dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da MHP'li Yücel Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement