Alanya Konaklı Festivalle Renklendi - Son Dakika
Güncel

Alanya Konaklı Festivalle Renklendi

Alanya Konaklı Festivalle Renklendi

Alanya'da Konaklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Konaklı Turizm Festivali başladı.

11.06.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konaklı Beldesinde belediye tarafından düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ile başladı. Mehter Takımı eşliğindeki yürüyüşe Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Ak Partili Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbalı Mustafa Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Demokrat Partili Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Alanya Dövizciler Birliği (ALDÖBİR) Başkanı Mehmet Şahin, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Konaklı Belediyesinin Almanya'daki kardeş şehri Helmstedt Belediyesi temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Doğan, Festivallerin tanıtım açısından faydalı olduğunu ve Konaklı'nın alt ve üst yapı olarak bir eksikliğinin bulunmaması nedeniyle festivalin daha anlamlı olduğunu söyledi. Alanya'nın tanıtımı açısından festivalin önemine değindi.

Alanya ve Konaklı'da tatil yapan yerli ve yabancı turistlerin de katıldığı festivalde kortej yürüyüşünün ardından, yapılan işlemelerle adeta birer sanat eseri haline dönüşen, üzerine Atatürk resimlerinin de işlendiği karpuz ve su kabakları ve Hüseyin Aydın'ın makro çekim tekniğiyle objektifine yansıyan fotoğraf sergisinin bulunduğu stantlar gezildi. Otellerde görevli çok sayıda animasyon ekibi de değişik dans gösterileri sergilediler. Festival bu gece Sinan Özen konseriyle sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alanya Konaklı Festivalle Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement