Alp Ali Şen'in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Güncel

Alp Ali Şen'in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Alp Ali Şen\'in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Şile'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen son yolculuğuna uğurlandı.

20.05.2014 15:17  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şile'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen (17) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Ali Şen, oğlu ve gelini gözyaşlarına boğuldu.

Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Alp Ali Şen'in annesi Begüm Şen, babası Adnan Şen, dedesi Ali Şen, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski bakan Mehmet Ağar, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Haldun Üstünel, Fenerbahçeli eski yöneticiler Ali Koç ve Sadettin Saran, teknik direktörler Mustafa Denizli ve Tayfur Havutçu, Emre Belözoğlu'nun da aralarında bulunduğu Fenerbahçeli sporcular, Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu, Orhan Gencebay, Selami Şahin, Hülya Koçyiğit, Selim Soydan, işadamları Mustafa Koç, Erdoğan Demirören ve Yılmaz Ulusoy ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Ali Şen sık sık gözyaşı döktü. Camiye gelen Aziz Yıldırım da Ali Şen'in yanına giderek başsağlığı diledi. Tabutun başından bir an olsun ayrılmayan Ali Şen tabutu sevip, okşadı. Begüm Şen'in babası da cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

17 yaşındaki oğlunu kazada kaybeden Begüm Şen, cenaze namazı kılındıktan sonra fenalaşarak bağırmaya başladı. Tabutun başından ayrılan Ali Şen, kendi acısını unutarak gelinini sakinleştirmeye çalıştı. Su içirilen Begüm Şen kendine geldikten sonra Ali Şen yeniden tabutun başına geçti.

Alp Ali Şen'in kaza sırasında yanında bulunan ve yaralı olarak kurtulan arkadaşı Burak Efkan da cenaze törenine tekerlekli sandalyeyle geldi. Gözyaşlarını tutamayan Burak'ın tabutu yumrukladığı görüldü.

Cenaze namazının ardından Alp Ali için helallik alındı. Daha sonra Ali Şen ve Begüm Şen'in babası kafalarını tabuta koyarak uzun süre ağladı. Cenaze daha sonra omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Cadde boyunca aracın peşinden ilerleyen Ali Şen, elini tabuta koyarak yürüdü. Alp Ali'nin cenazesi defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Cenaze törenine katılan Mustafa Sarıgül, "Bundan sonra bu kazaların olmaması için mutlaka yükleme ve boşaltma işlemlerinin gece 24.00 ile 04.00 arasında olmalıdır. Yükleme ve boşaltma işlemleri bu saatte olduğu müddetçe ne yazık ki bu tür kazalar olacaktır. Ulaşım Koordinasyon Kurulu'nun acilen bir karar alıp, yükleme ve boşaltma işlemlerinin gece 24.00 ve 04.00 arasında olması lazım. Kamyonların gündüz trafiğinde hiçbir zaman işinin olmaması lazım. Başımız sağ olsun" dedi.

Alp Ali'nin sınıf arkadaşı ise, "Genellikle dikkatli kullanırdı. Böyle bir şey beklemiyorduk. Aynı okulda olduğumuz için en son geçen hafta görmüştüm" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alp Ali Şen'in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement