Altı F-16 ile Osmaniye-gaziantep Hattında Yedi Saatlik Devriye Uçuşu - Son Dakika
Güncel

Altı F-16 ile Osmaniye-gaziantep Hattında Yedi Saatlik Devriye Uçuşu

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 6 F-16 uçağıyla Osmaniye-Gaziantep bölgesinde 7 saat hava muharebe devriye görevi icra etti.

03.01.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 6 F-16 uçağıyla Osmaniye- Gaziantep bölgesinde 7 saat hava muharebe devriye görevi icra etti.

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin günlük faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Buna göre, Birleşmiş Milletler UNIFIL Deniz Harekatına iştirak eden TCG Büyükada, Lübnan açıklarında karakol icra etti. Harekat eğitim faaliyetlerinde toplam 3 geminin seyir icra ettiği belirtildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 6 adet F-16 uçağı ile 10.20-18.21 saatleri arasında, Osmaniye-Gaziantep bölgesinde hava muharebe devriye görevi icra etti. Hava Kuvvetleri Komutanlığından görevlendirilen bir uçakla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bir donörden, İstanbul'daki özel bir hastanede bulunan bir hastaya organ nakli yapılması sağlandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bir Sahil Güvenlik Korveti ile Ege'de keşif gözetleme görevi icra edildi. 3 adet bot ve bir adet "mobil radar" ile Türkiye- Suriye deniz yan hududunda kontrol görevi icra edildiği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altı F-16 ile Osmaniye-gaziantep Hattında Yedi Saatlik Devriye Uçuşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement