Altınordu Başkanı Özkan Egiad'ın Konuğu - Son Dakika
Güncel

Altınordu Başkanı Özkan Egiad'ın Konuğu

Altınordu Başkanı Özkan Egiad\'ın Konuğu

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Ege Genç İş Adamları Derneği'nin (EGİAD) konuğu oldu.

20.10.2015 15:52

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Ege Genç İş Adamları Derneği'nin (EGİAD) konuğu oldu.

EGİAD Dernek Merkezi'nde yapılan ve Türkiye'deki futbol endüstrisinin tartışıldığı toplantıda kulübün çalışma sistemi ve elde ettiği başarılarla ilgili bilgi aktaran Başkan Özkan, "Türkiye'de altyapıya ve gençlere yeteri kadar önem verilmiyor. Bu ülke o kadar çöl ki, futbol sektörü için 30 milyon genç var. Herkes çocuğunu vermeye hazır. Ama bu çocuklara kimse yeterince fırsat tanımıyor ve onlardan çok şey isteniyor. Hata çocuklarda değil, tamamen biz yetişkinlerde" dedi.

Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Tesisleri'nde İzmir dışından gelen 30 çocuğun bulunduğunu ifade eden Başkan Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlar bizim evlatlarımız. Her şeyiyle ilgileniyoruz, eğitimleriyle ilgileniyoruz. Torbalı'da lisemiz var. Orada da İzmir'den ve Batı Anadolulu'nun çeşitli kentlerinden 60 genç evladımız eğitim görüyor. Avrupa'da kullanılan bütün antrenman metotlarını, bütün performans geliştirme programlarını uyguluyoruz."

EGİAD Üye İlişkilerinden Sorumlu Başkanvekili Ali Barçın ise transfer politikalarının Türkiye'yi yabancı futbolcular için emekli cenneti haline getirdiğinin altını çizdi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Başkanı Özkan Egiad'ın Konuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement