Bayramda Antalya'da Birçok Yıldız Konser Verecek - Son Dakika
Magazin

Bayramda Antalya'da Birçok Yıldız Konser Verecek

Bayramda Antalya\'da Birçok Yıldız Konser Verecek

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Antalya'da Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Sibel Can, Ebru Gündeş, Candan Erçetin gibi yıldızlar sahneye çıkacak.

10.09.2013 10:42  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz sıcaklarının ekim ayında da devam ettiği güney kıyıları, yılın son tatil fırsatı 9 günlük Kurban Bayramı döneminde 150 bini aşkın yerli turisti ağırlamaya hazırlanıyor. Bayram tatilinde Antalya'da Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Sibel Can, Ebru Gündeş, Candan Erçetin gibi yıldızlar sahneye çıkacak.

Bu yılın son tatil fırsatı Kurban Bayramı'nın 9 gün olması nedeniyle Türk tatilciler Akdeniz ve Ege sahillerine akın edecek. 12-20 Ekim tarihlerindeki 9 günlük Kurban Bayramı döneminde, Antalya'daki 5 yıldızlı oteller birbirinden ünlü sanatçılara yer verecekleri programlar hazırladı. Yurtiçinde Akdeniz ve Ege sahillerinde beklenilen tatilci sayısı ise 150 bin dolayında.

Kurban Bayramı için erken rezervasyon kampanyalarının geçen yılın Aralık ayında başlatıldığını belirten ETS Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, Mayıs ayı sonunda sona erdirildiğini ve çok ciddi bir talep alındığını söyledi. Kurban Bayramı için operasyonlarını sonradan belirleyen, yeni karar veren tesisler için son erken rezervasyon kampanyalarının sürdüğünü de belirten Özbek, "Şu an devam ettirilen kampanyalar 20 Eylül'de sona erecek. Bunlar kaçırılmaması gereken çok önemli fırsatlar. Hem fiyat hem de ödeme kolaylığı açısından" dedi.

BAYRAMIN YILDIZI ANTALYA

Bu yıl Kurban Bayramı'nın en çok talep gören bölgesinin Antalya olduğunu söyleyen Suat Özbek, Antalya'nın mevsim itibariyle denize girilebilecek düzeyde ve çok geniş ürün yelpazesine sahip olmasının yanısıra birçok otelde de ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin buna etken olduğunu kaydetti. Antalya'nın yanı sıra Akdeniz ve Ege sahillerinin ençok talep gören bölgeler olduğunu da belirten Özbek geçen yılki Kurban Bayramı'na göre taleplerde yüzde 32-33 oranlarında artış olduğunu kaydetti.

YILDIZ YAĞMURU

Kurban Bayramı için şimdiden birçok otelde programlar belirlendi. Yıldızların tercihi ise Antalya oldu. Kundu'da Mardan Palace Hotel'de Fahir Atakoğlu eşliğinde Sezen Aksu ve Mustafa Ceceli iki ayrı gün sahnede olacak.

Beldibi'nde bulunan Rixos Sungate Otel'de ise Ferhat Göçer, Erol Evgin, Ebru Gündeş ve Ajda Pekkan şeklinde sırasıyla bayramın her günü bir ünlü sahneye çıkacak.

Belek'te bulunan Spice Otel'de ise Gülşen'in yanısıra Gece ve İstanbul Ahır Kapı Roman Orkestrası sahne alacak.

Lara Kervansaray Hotel'de ise bayramın üçüncü günü Bengü sahneye çıkacak.

Lara'da Titanic Hotel'de bayramda her gece sırasıyla Sibel Can, Candan Erçetin, Volkan Konak, Gökhan Tepe konser verecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bayramda Antalya'da Birçok Yıldız Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement