AÖL Mezunlarının İznik İftarına Yoğun Katılım - Son Dakika
Güncel

AÖL Mezunlarının İznik İftarına Yoğun Katılım

Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunlarının bu yıl 13.sünü düzenlediği Geleneksel İznik İftarına 300'ü aşkın eski mezun katıldı.

29.06.2015 15:09

Bursa İznik yolu üzerindeki Göksu Park Yörpet Tesislerinde düzenlenen iftar programına okulun mezunlarından 7 Haziran seçimlerinde Bursa Milletvekili seçilen eski vali Kadir Koçdemir de katıldı. Değişik dönemlerden çok sayıda mezunun eş ve çocuklarıyla katıldığı Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları 13.Geleneksel İznik İftar Programı sahur vaktine kadar devam etti. Sakarya'dan 80 dolayında mezunun yer aldığı İznik İftarına İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bolu, Düzce, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Balıkesir ve Bursa illerinden katılan mezunlar yıllar sonra karşılaştıkları arkadaşlarıyla hasret giderdiler.

1982 yılında Alirıza Acartürk ve arkadaşlarının başlattığı Arifiye Mezunlar buluşmasından ilham alan İsmail Kardaş, Erdal Tatlı, Muammer Genç ve Hasan Kuru'nun 13 yıldır düzenlediği İznik İftar organizasyonu, Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarına aynı yıl içinde ikinci kez bir araya gelme fırsatı sağlıyor.

İznik buluşmasından memnun ayrılan Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, en kısa zamanda daha farklı organizasyonlarda bir araya gelmek için şimdiden sabırsızlandıklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AÖL Mezunlarının İznik İftarına Yoğun Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement