Mersin'de Kültür Festivali Songül Karlı Konseri ile Başladı - Son Dakika
Magazin

Mersin'de Kültür Festivali Songül Karlı Konseri ile Başladı

Mersin\'de Kültür Festivali Songül Karlı Konseri ile Başladı

Silifke ilçesine bağlı Atakent Beldesi'ndeki Uluslararası Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali, bu yıl son kez düzenleniyor.

24.08.2013 09:34  Güncelleme: 13:21

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali, Songül Karlı konseriyle başladı.

Çankaya halk plajı girişinde kurulan sahnede düzenlenen festivalin ilk gününde Silifke Belediyesi Halk oyunları grubu bir gösteri sundu. Gurup Ada ve Doğa konserinin ardından sahneye Songül Karlı çıktı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı hayranlarına güzel bir konser verdi. Konser arasında Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, sanatçıya plaket, çiçek, şalvar, meşhur Silifke yoğurdundan yapılmış lokum hediye etti. Başkan Uslu'yu bırakmayan sanatçı ise birlikte türkü söylediler.

Başkan Uslu, yaptığı konuşmada, yeni büyükşehir yasasına göre beldelerin kapanacak olması nedeniyle bu yıl festivali son kez düzenlediklerini kaydetti.

Festivali düzenlemekteki amaçlarının turizmi geliştirmek ve sezonu olduğunu belirten Uslu, Atakent'i Akdeniz'in en güzel cazibe merkezi yapmak için çaba gösterdiklerini, beldenin tanıtımına büyük önem verdiklerini, bu kapsamda düzenlenen festivalde birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacaklarını söyledi.

MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır ise, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamları kınadıklarını, bu vahşete bir son verilmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan festival ise bugün ve yarın akşam düzenlenecek programlarla sona erecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mersin'de Kültür Festivali Songül Karlı Konseri ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement